PR CUAET
-
До 6 місяців лише можна переоцінку робити
-
Я не про гуманитарную ..а про визу .бог даст надеюсь не придется депутата просить об помощи по гуманитарной......я не спешу жизнь длинная. Куда торопится
-
Ні. Але казали, що доставляють паспорти раз в місяць, нажаль, на практиці по іншому
-
Задню частину на портал 2 не потрібно. Просіть діджітал фото і на всяк випадок друковане. Загружати будете тільки фото діджітал, не скасоване!
-
Господи,танцы с бубнами) главное верить,что все это помогает. Сейчас ,как и с подачей на визы и с заявками на гуманитарную,все начали писать депутатам)
-
Дркюакон красный,был? Китайский?вы если людям на верите то хоть подождите что мограц.консульиант ответит здесь
-
Я не знаю, разрешены ли здесь внешние ссылки. Но друзья, иммиграцию в Канаде зажимают. Легко не будет. Вот статья www.theglobeandmail.com/business/commentary/article-this-will-be-the-next-shoe-to-drop-in-our-broken-immigration-system/
-
Мы писали коллективное письмо к министру, писали в Лондон, обращались к журналистке (она сделала статью даже), делали 2 этапа мандамуса, в конце связали дракона и виза пришла ) вот
-
Підходить
-
Мне помощник депутата писала на эмеил что "я звонила не писала позвонила в IRCC"..все правильно именно они попросили объяснить вашу ситуацию...у меня ситуация была запутанная у вас нет
-
Привіт всім) можете підказати з приводу email адреси ? В інструкції є такий пункт: Email address Use this format: name@provider.net Це означає, що gmail.com не підходить?
-
Таке саме, не знаю, що це.
-
Цей крем призначений лише для зовнішнього застосування, не вживати в їжу. Для електронної пошти використовуйте правильний формат: у вашій адресі обов'язково має бути символ "@". Наприклад, після "@" може бути gmail.com, а не 75 Main Street, Toronto
-
Простите, а к каким депутатам тут все обращаются?) что наши приехали и уже и тут все решают)
-
На сайті CELPIP біля CHECK SCORE внизу є кнопка Re-evaluate. Натискаєте, обираєте що саме оцінити, платите і чекаєте 4-5 днів. Все :) Якщо змінять Ваші результати - повернуть кошти.
-
Не правда. Це були не підтверджені чутки. Підходить будь-який імейл який ви регулярно перевіряєте включно з папкою спам.
-
Жизнь вообще - не легкая штука 😂 Я считаю так - работающие украинцы, живущие в Альберте, которые платят налоги, учат английский - имеют прекрасные шансы. Рано или поздно пройдем во все пулы 😉
-
Доброго времени суток всiм!Може хтось стикався з цим.Сегодня не смогла iндефiкуватися через ПриватБанк,щоб зайти в чергу подивились,чi е слоти.А воно видае притоку цiлий день.Таке вперше бачу.Усi вiвторки заходила,не було такого.Може хтось знае що це.Дякую!
-
Десь читала в чаті що щось не те було з gmail. Це не правда?
-
Чоловік може бути або accompanying або ні. Якщо так - ви сплачуєте за нього збір. І він отримує соПР разом з вами. Для того щоб підтвердити статус ПР йому треба буде вʼїхати в Канаду в установлений термін, термін візи яку йому вклеять на пізніх етапах аплікації. Це максимум до 1 року. Але частіше менше. Якщо не встигне - вірогідно втратить цей шанс, але на вас з дитиною в плані статуса це не вплине. Якщо ні - ви не спрачуєте збір, але і чоловік не отримує ПР чи соПР разом з вами. Тобто навіть шанса не отримує.
12 Jan 2024, 17:45
Post 268191 of 391880
3 minutes ago