PR CUAET
-
Доброго дня, вам напише наш юрист Інна щодо вашого запиту
-
Дякую може хтось може ще підказати період розгляду по онтарійскій робочій пише у нас час 6 місяців . У нас розгляд вже 10 місяців. Чи це нормально чи варто вже писати їм ? Скільки у кого було ?
-
Не знаю , буду так пробувати з цими балами Буду дивитись по перший відбірки як вони будуть відбирати (маю на увазі цю нову програму Альберта бальну) бо особо це тільки 2 бали мені додають (не впевнена що це прям дуже допоможе ) а тратити зараз ще 300 баксів немає можливості
-
На жаль ні, треба чекати BIL (Biometric Instruction Letter)
-
Відкриєте форму в кабінеті - там буде його повна назва, щось типу r66 - все там написано і посилання є.
-
Підкажіть будь ласка чи можна зараз йти і здавати біометрію чи потрібно чекати листа із запрошенням
-
Також можете ще зателефонувати їм після цього та запитати чи отримали вони чек, просто для впевненності.
-
Скажіть будь ласка. Хто забирав паспорт в Оттаві в п'ятницю? Перед консульством написано що працюють до 12:00, а на сайті години прийому з 13:00 до 14:00. Як бути підкажіть будь ласка.
-
Так, додати старий чек про оплату та відправити або через веб форму, або через портал.
-
Дуже дякую
-
Добрий день, питання щодо неоплачуваної відпустки після отримання провінційної номінації. Чи не буде проблем на федеральному рівні? Хтось стикався?
-
Зрозумів,дякую
-
Добрий день,можливо хтось знає коли має бути дипломатична почта в Торонто?
-
там написано тотал поінтс 21. А тобто сумуються.
-
Тоді Ви будете претендувати на АОС. Для туризму треба лміа і ВП закритий.
-
А якщо працювати у готелі з open work permit , наприклад, на рецепції, то теж можна подаватися в цей пул чи тільки з LMIA?
-
Ви додаєте 12 місяців і більше (11 балів) і 10 балів за 6 місяців і більше у Альберті
-
це все написано в умовах програм. Бо ви маєте бути еліджбл для одного із стрімів ааіп
-
t.me/prcuaet/55035/303613
-
Але ця гілка про АОС, тому відповіді виключно про АОС.
12 Jan 2024, 17:45
Post 268789 of 398846
13 minutes ago