PR CUAET
-
Коли Ви отримали Портал1?
-
Також подавались 31.12. АОР ще не отримали
-
Там має бути для кожного окремий кейс, де треба вказати адресу і додати фото
-
Як оплачувати 172 долара за паспорт в консульстві?
-
То есть e-mail не всем приходит? И были случаи, что Application submitted, а его потеряли? Когда начинать волноваться, звонить, уточнять?
-
Підкажіть будь ласка. З моменту мого закінчення університету було змінено його назву. Мені в апостиль і West заповнювати вже нову назву закладу чи так як в дипломі?
-
Але раджу відео показати їм коли будуть відмовляти вдруг що, що така опція є і Торонто її повідомило.
-
Та я звонив, сказали що якщо не прийде через пару днів то треба писати імейл їм
-
email приходит. звонить можно через неделю и попросить временный номер. волноваться можно начинать, если вам скажут, что ваша анкета в системе, но она пустая. это редкость
-
З трансляції зрозуміла що вам треба поїхати в Отавву написати заяву в живій черзі і Отавва подасть запит в Торонто і воно надішле в Отавву
-
Бачила в хронології писали, що не всім зразу прийшов портал 2. Здається, що вони дзвонили в ircc і тоді їм прислали на всіх
-
Та навіщо вказувати просто чужу людину Співмешканця, по суті він ніхто вашій родичці (кому яке діло що у них там у койці робиться)), і він не збирається навіть переїжджати, і де зафіксовано документально їх родинні стосунки?? І тим паче, якщо на візу CUAET ви вказали що вона вдова, то так і на PR вказуйте. Повинно все співпадати. Менше доків потрібно буде, і не затягнеться розгляд заявки таким чином. Народ не смішіть.
-
Що таке мані ордер?
-
І сьогодні тільки на себе другий портал. Не знаю чи хтось стикався з подібним, що другий портал приходить не всім аплікантам одразу
-
є і такі випадки коли аплікації не бачать. тут вже різне було.
-
Едмонтон - можна дебитом Оттава/Торонто - money order
-
Всім привіт! Скажіть, хто знає, чи можу я без PR займатись продажами на амазон?
-
t.me/prcuaet/55035/280925
-
Привіт в мене таке питання, я подаюсь на цю програму через чоловіка. При подачі заявки на PR, я повинна подавати тільки своє фото у відсканованих документах, чи чоловіка також?
-
Зачекайте пошту дипломатичну. Може ваш паспорт уже у дипломатичній пошті. Вже як приїде дипломатична пошта і не буде тоді вже будете панікувати.
12 Jan 2024, 17:45
Post 268870 of 386698
5 minutes ago