PR CUAET
-
Правительство, конечно, мудрое. В любой стране в любое время
-
І той, і той варіант підходять.
-
А мне стрёмно с 61. Родственники и обучение в АБ решает. За инглиш обидно очень, толку, что я его хорошо знаю если за это ничего не дают.
-
привіт! в мене питання щодо медицини це той екзам, що здаєш для ворк перміту по приїзду? він в них автоматично зʼявиться у системі якщо ти здавав?
-
Бачу, що e-copr не приходять останнім часом, цікаво з чим пов"язано. Дзвонив на лінію, кажу - я ж невиїзний виходить, скільки може тривати цей процес? Сказали що скоро буде.... що як правило цей етап довго не затягується
-
Кароче: Родичей в Альберте- нет Возраст - нет Образования в Альберте - нет Работа в сельской местности Альберту - нет Язык английский почти - нет Французский - нет ШЭФ ФСЁ ПРОПАЛО, гипс снимают, клиент уезжает 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
-
Удачи, хорошо, что уже начали учить.
-
Якщо ви додали підтвердження під час подачі заяви то її можуть зарахувати. Але можуть і запросити пройти новий медогляд
-
Це загальна таблиця, кожному учаснику їх бали не надсилають
-
Ну так, але пишуть люди, що вже по 2 тижні тишина після порталу2
-
Доброго дня, може хтось вже заповнював історію подорожей за 10 років у схожому випадку: чоловік працював як моряк на круїзному кораблі, один круїз 7- 14 днів, кожен день нова країна, працював на протязі 5 років. Навіть в теорії всі країни не пригадаєш. Думаємо вказати всі країни з відмітками в паспорті і додати пояснювального листа про специфіку роботи. Поділіться будь ласка що робили, якщо були подібні випадки. Дякую.
-
Це стандартна їхня відповідь.По суті просто бюрократія включається,там вже нічого перевіряти.
-
Хто знає , розгляд якого місяця подачі зараз розглядається на федеральному рівні? Може хтось нещодавно отримав AOR
-
Перевірте папку спам бо якщо там зʼявиться то в ній листи довго не зберігаються. Тому можна пропустити
-
Все к лучшему, так или иначе))
-
Підкажіть, хтось з чоловіків призовного віку отримував готовий паспорт в консульстві? Все ок, без проблем видають?
-
Хто підкаже страхову в Торонто аби не за всі гроші світу застрахувати авто будь ласка?
-
Дякую
-
І я Вам дуже вдячна. Також шукала інструкцію.
-
обычно неделя
12 Jan 2024, 17:45
Post 268939 of 396722
about a minute ago