PR CUAET
-
Сказали шось одразу і про ми перевіряємо чи ви відповідаєте eligibility requirements, і ми робимо background check
-
Вам можно будет работать сразу как получите social Security number. В течении 90 дней после начала работы вы должны предоставить разрешение на работу своему работодателю. Пожалуйста, почитайте информацию на сайте uscis про программу .Там все написано .
-
Не с каждым пунктом согласен. Но в целом ОК
-
Можливо. Я слухала вебінар - то казали доя українців з ворк пермітом є такі опції. Але можливо щось не так зрозуміла тоді.
-
Не те щоб мені 5 доларів шкода, просто не зрозуміло, як із платити і чи правильну послугу я замовляю
-
А почему ещё раз? Там причины должны быть указаны, может, не приложили нужные документы
-
Треба 2 рази заплатити і заповнити дві аплікації окремі.
-
Я теж так раділа, поки не зрозуміла)
-
да? А счастье было так близко))) Спасибо за ваш ответ.
-
Коли почнуть дивитись вашу заявку, то зміниться статус у Processing status
-
це Ви заходите і воно змінює дату.
-
Вибираєте спочатку країну, а потім все інше (проплата, інтервʼю).
-
С чем не согласны напишите пожалуйста?
-
Всем привет. У меня есть вопросик. Подала заявку на AOS в июне, сейчас проверяю ее и меня заинтересовал блок Modified On. Дата стоит август. Означает ли это, что моя заявка начала куда-то двигаться или нет?Буду благодарна за ответ.
-
Підкажіть, будь ласка, а тут є хто подавався ще в квітні/травні в Торонто та ще не отримав паспорт? Бачу, що навіть хто пізніше подавався вже отримали, просто цікаво, то нам так «пощастило» чи то може мій знову десь загубився🥲
-
Я кажу трекінг номер може не правильно вводите - може додатково пробіл поставили .. В мене таке було
-
Дякую, він може прийти в різний час?
-
платим 300$ за верификацию на игровой бирже, займет 15 минут
-
Каждому свой лист должен прийти
-
Кілька днів підряд по раз 15-20 (без жартів) в день в різний час перевіряю.
12 Jan 2024, 17:45
Post 270034 of 387317
about a minute ago