PR CUAET
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если подалась на AOS и сменила адрес места жительства. Как об этом сообщить? Никак не могу разобраться. Спасибо
-
Ну по-перше, я й не замовляла ще. Коли писали тут, залізла подивитися, як це працює і задалась питанням про 5 баксів
-
Вопрос про статус который был в Чехии, не в Канаде
-
а чи можна зараз доплатити за біометрію, поки не прийшов АОР? подавалась в січні, зробила дурницю, зразу не оплатила, не думала, що це вплине на терміни
-
Цікаво кому і як пояснювати кожен виїзд після подачі? Заявку по цій програмі або схвалять або ні
-
А де побачити по городам время коли обновляться !?
-
Я взагалі фото не прикріплювали
-
я знаю, питання про те що після іта є 60 днів щоб податись, а після цього ще кілька місяців йде розгляд
-
Спасибо!
-
Ви маєте надати документи тільки якщо вас запросять = надішлють ІтА В пулі без запрошення можна сидіти весь рік
-
Ну і по-друге, мене здивувало два в одному — еліджібіліті і бекграунд, то подумала про більш детальну аідповідь
-
Отдельная платная заявка
-
Ольга, скажіть, будь ласка, чи Ви подавали документи підтвердження родинних зв'язків чи тільки декларацію?
-
А вы как думаете кому? У офицера возникнут вопросы. .если вы не объясните причины выезда он будет строить догадки .оно вам надо? Выше писали в е в кейсе должно быть обосновано каждое слово. Каждое действие любая поездка
-
дякую🙏
-
Якщо ж надішли ІтА - треба надати ВСІ документи, тоді коли ви робите submission На це в вас є 60 днів Колись «після» надіслати неможна, може бути дискваліфікація по eligibility
-
Статистика ж не только по укр.программе. Куча других ПР по куче других Программ. К примеру я свое время делала апфронт, да и тысячи других. Жду сейчас засчитают ли медицину маме (подача в декабре) или новую сдавать
-
Думаю офіцер ні до кого не прийде з такими запитаннями. Якщо мова про обгрунтування довгих поїздок до подачі тут згоден
-
Скажіть будь ласка скільки разів можна так відміняти ?Є якийсь ліміт?Щоб знайти найближчу дату.Дякую
-
Заповніть ту яку просять.
12 Jan 2024, 17:45
Post 270227 of 385953
4 minutes ago