PR CUAET
-
Але.. ще Seneca коледж в Торонто нам відповів на запит, що вони надають доместік всім депендентам в кого отримувач має дійсний WP, працює в Онтаріо фултайм і сплачує податки. Тому, ще є такий варіант
-
Успіхів в навчанні!
-
Так
-
Ні, communication
-
Місцевий нотаріус акредитований завіряти тільки місцеві документи
-
Добрый день. Скажите а где вы прочитали что при подаче на беженство ваш ворк пермит забирают в Канаде? И на сколько я знаю можно паспорт потом оставить если заявление написать. Дадите источник этой информации ?
-
Додайте провінцію у своє питання
-
У вас випадково не щось з медициною пов'язане (біологія, біомед, хелссайенс і т.д)?
-
Дозапрос додаткових документів буває лише раз, чи можуть ще щось попросити?🙈🙊
-
Дякую і вам!
-
Добрый вечер! Прочитывая сообщения в группе увидел что на определенном этапе требуют информацию по финансам. Что именно просят? Например пэйстабы? Или просто выписку из банка?
-
в мене запитували двічі
-
просят показать финобеспеченность, а вы подаете то, что есть
-
Ліпше перше, але й друге теж підійде. Взагалі не має фінансових вимог отже людина може і не працювати що актуально для літніх людей а також тих хто втратив роботу, або приїхав щоб податись та повернутись до європи
-
Shhh... quiet now. Muted Kateryna for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: петиція
-
Хорошо, что конкретно просят показать по финансам? Или просто в общем и целом?
-
Добрый вечер Слышала что для подтверждения знания языка достаточно сертификатов о прохождении каких-то школ? На сайте написано LINC, но LINC это как я понимаю не конкретная школа, а программа? Какой уровень нужно закончить? Подскажите если подробнее знаете. Планируем уже готовится, предполагаю там очереди на эти школы.
-
Чи потрібно форму 0191Е завіряти у юриста ?
-
Дякую, дівчата)) а то у старшої була прописка, але не пам'ятаю, чи перевіряли чи ні, а у молодшого нема
-
Дуже сподіваюсь і хочу вірити) бо ми вже спробували робити все, що можна) хіба що в Оттаву ще не злітали
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago