PR CUAET
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, як можна скачати та роздрукувати форми: IMM0008 IMM5406 IMM5562 IMM5669 Буду вдячна за допомогу.
-
В меня якогось біса не підтянулись ці форми до аплікації. Всі документи агент бачить, а ці форми чомусь не бачить і коли я загружала всі документи після відправки, то теж не побачила ці форми серед загруженних
-
на окремому аркуші потрібно було заповнити (в Word document) наприклад, якщо в формі не вистачає місця
-
Доброго ранку всім, підкадіть, будь ласка, як додати форму про подорожі, якщо пропустила цю інформацію раніше, вибачте. Дякую
-
Якого агента ви попросили? Через веб форму чи як? А чому одразу через веб форм не докинули ці форми?
-
В тому і справа, що навіть після SOUMIS, я не бачу ці форми серед загружених. Тому я і попрохала агента надіслати мені листа, щоб я відразу добавила ці форми в аплікацію, доки до мене не дійшла черга
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, в розділі де заповнюється інформація про працевлаштування за останні 10 років лише три строчки, як ви заповнювали інші дати? Я відправила заявку тільки із працевлаштуванням в Канаді, як раз вистачило місця. Тепер сумніваюсь (
-
Мабуть міністра поміняли
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/citizenship-ceremony.html пишуть що онлайн, рідко очно можуть запросити у 2024
-
А куди ви завантажували після відправки? Не зрозуміла. Якщо вам прийшов дозапит - найпростіше це на імейл у відповідь прикріпити ті самі форми з вашого порталу, які там після submit збереглись
-
Вибачаюсь, таки онлайн було. Не знаю як зараз, можливо теж онлайн
-
Подавала на продление 14 марта , парная заявка,сегодня пришел корреспонд леттер.
-
В мене таке саме, але немає тільки IMM 0008
-
Так потрібно. Я робила це фізично ( десь читала хтось запитував про онлайн можливість оновити). Ще потрібно повідомити роботодавця, health.
-
Скан підписаної вручну форми підійде.
-
Шкода що не можна обрати, я б хотіла очно прийти)
-
можете через веб форму до них звернутись і додати все працевлаштування за останні 10 років
-
Доброго ранку!Підкажіть як у консульстві Торонто можна забрати вже виготовлений паспорт?Невже для цього потрібно ловити слот?
-
Нічого ще не написав, тому що я розмовляла з агентом по телефону після того, як я відправила аплікацію. Я не хочу чекати, доки до неї добереться офіцер і виявить, що цих форм немає в аплікації. Тому я хочу додати ці форми відразу
-
А чего стесняться? Прокатит так прокатит, а нет, так канада не самая лучшая страна, чтобы ради неё прилагать какие-то усилия, и набирать баллы)
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago