PR CUAET
-
Отримала новий ворк перміт на 3 роки сьогодні, подавалась 30 липня
-
Так
-
👆Так обязательно или нет сразу делать апдейт после получения нового ворк пермита если ещё старый ворк пермит 1.5 года работает? Почему все говорят что надо обязательно апдейт делать сразу как получишь новый ворк пермит? 👆
-
В британській Колумбії, 23
-
Да я понимаю, что тот же номер. Дело не в нем, а в продлении срока
-
Теж не знаю чому пусто Здавали ще як приїхали два роки тому Отримали лист і той прикріпили
-
Вы медицину сдавали по приезду? Чего у вас там пусто не понятно
-
Привіт:) Маю інтервʼю в Братиславі на 15.10. Під час реєстрації просто вказала, що я не резидент
-
Апдейт SIN на постоянный у вас будет после получения ПР. Пока вы на пермите, он один и тот же- временный без смены номера
-
Підкажіть хто чекає ще з березня в кого теж таке саме показує ? Це все добре чи заявка зависла ?
-
Спасибо передам.
-
Дякую
-
Ничего не надо продлять. Он никуда не девайтся. Это все одна система
-
Посилання на веб форму для закріплення. Це посилання надають представники кол центру за запитом додати документи до аплікації www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form2.html
-
CLB - Canadian language benchmark CLB=CELPIP Например если вы ходите на официальные курсы от IRCC ,то ваш CLB Level по окончании этих курсов будет равен Celpip level по LRWS
-
Були в даній групі такі заявки по ворк перміту - то люди писали лист пояснення і прикріплювали старий скріншот тих спеціальних measures, по яких нам було безкоштовно до 31.03.
-
Дякую, чекатиму 🙏
-
Завтра пошукаю - це була школа при католицькому school board. .
-
t.me/prcuaet/143330/309873 t.me/prcuaet/143330/238620
-
Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 270854 of 401482
5 minutes ago