PR CUAET
-
Отримала ноутси. 14 місяців очікування. від травня жодних рухів…
-
В кожному вузі є tuition exemption application- спитайте чи ви можете податись, читайте уважно правила - так всі сценарії прописані.
-
З якої ви привінції?
-
Це буде стосуватись і тих українців, які зараз можуть подаватись на ворк-Перміт по полісі до 31.03.2025? Чи тільки тих, хто не отримував першого ВП до зазначеної в цієй полісі дати?
-
Domestic tuition дають, якщо в одного з батьків не відкритий верк перміт, але від певної компанії. З відкритим верк перміт з куает - вже не дають доместік.
-
Благодарю за ответ
-
Думаю скоріш за все не будуть, бо немає диплому чи сертифікату
-
Кто в курсе сейчас если прилетаешь в Канаду по визе воркер дают Ворк пермит?
-
www.youtube.com/channel/UCElhhKxd6IxIFRxOCW7Rwsw ви про цей канал писали? бо цікаво послухати
-
я тільки що дозвонився в Едмонтон, мені сказали, що пошта тільки прийшла (сказали, що в Торонто) і має бути доставлена до Едмонтана. Доставка напевно робиться пішки бо займе два -три тижні.
-
З чого така надія якщо сказано що пошта буде за місяць ?😃😃
-
Кто в курсе кто по куает сейчас приезжает дают ли Ворк пермит?
-
Через скільки часу Ви скачали документи на наступний раз?
-
в ноутсах знайшли щось корисне?
-
Якщо в high wage щось змінять, це ж не буде стосуватися вже прийнятих заявок?
-
Переважно ні
-
Ні( Окрім підтвердження що мій файл ні хто не відкриває
-
Кто в знает,если прилетаешь в Канаду по куаэт дают ли сейчас Ворк пермит?
-
Подача : 31 грудня 2023 Запит на біометрію : 24 вересня 2024 Здача біометрії : 27 вересня зранку, після обіду вже була показана в GCKey профілі Онтаріо , 2 апліканта ( запит на біометрію прийшов одразу для обох) імейл за імейлом
-
Ци буде стосуватися тих хто буде подаватися не по CUAET, а тому що наприклад є чоловік чи дружина з пермітом. Найрозповсюдженіше зараз це буде ситуація коли лише один з подружжя отримав CUAET, а другий ще наприклад за кордоном, і тільки зараз збирався приїхати. Таким потрібно поспішати, і то сильно.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago