PR CUAET
-
t.me/prcuaet/152084/318313?single
-
У школі вже не можна навчатися у такому віці. Можливо, adult education, або онлайн, або у самому коледжі добирати. Я вище помістила постер заходів про вищу освіту в Британській Колумбії
-
А не знаєте, який термін очікування, якщо з середини Канади подаватися?
-
Сподіваюсь, що буде комусь корисно. Торонто🥳
-
В мене вийшло 3 місяці
-
Доброго вечора. Раджу вам звернутися за консультацією до Адвоката, і також написати до консульства і запитати їх особисто якщо ви виключений як вам правильно зробити. А ще краще перечитайте той закон що прийняли в прикінцевих положеннях можливо є розяснення бо на свої питання я там відповіді знайшла Бо думки розходяться одні кажуть не треба реєструватися інші кажуть треба. І якщо консульство відпише вам то будете знати що і як. А ще можна на гарячу урядову лінію написати задати питання вони працюють цілодобово і відповідають швидко . Спробуйте через телеграм.
-
Биометрия сдается в Сервис Канада, но в субботу и воскресенье они не работают, мне кажется
-
Вітаю.Особистий досвід.Чоловік має інвалідність і він виключений за станом здоровʼя!Але резерв + встановив бо так як оформляв закордонний паспорт,тому в консульстві дивились і на витяг і військовий квиток при собі мав теж дивились.Тому без витягу ви паспорт не оформите.
-
Я саме це і хочу знайти adult education для інтернешнл стюдентс. Тому що в більшості місць тільки для резидентів. Якщо хтось чув напишіть будь ласка
-
Дякую🙂
-
Ви можете зателефонувати та уточнити в них. Трекер моєе лагати
-
Дякую за допомогу:)
-
Нарешті я вас знайшлааа!!!! Підскажіть, будь ласка, як той клятий слот піймати в Галіфаксі консульство США? На інтерв'ю, вже два місяця намагаюсь пробитись, пише що система занята.
-
Дякую. В мене вже 4 місяць пішов і тишина(
-
Ви про це відео?
-
Можливо, зазвичай федерали не говорять чіткі квоти по програмам
-
Гаряча лінія вам скаже наприклад не треба реєструвати.. Але тут консульство вам потрібно - вони тільки з qr code приймають .. Тут навіть писали хто вже знятий з обліку - робили реєстрацію і в додатку є вся інформація.
-
Не все есть кто работает, а вообще после ковида много чего поменялось
-
Це написали для цього щоб не перевантажувати додаток . Тобто ви їм там не потрібні бо повістка вам і так не прийде ... Але вам треба QR code -тому просто реєструєтеся і мінус одна проблема .
-
Не знаю за це, але почитаю, дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 271070 of 407948
2 minutes ago