PR CUAET
-
Можливо, зазвичай федерали не говорять чіткі квоти по програмам
-
Гаряча лінія вам скаже наприклад не треба реєструвати.. Але тут консульство вам потрібно - вони тільки з qr code приймають .. Тут навіть писали хто вже знятий з обліку - робили реєстрацію і в додатку є вся інформація.
-
Не все есть кто работает, а вообще после ковида много чего поменялось
-
Це написали для цього щоб не перевантажувати додаток . Тобто ви їм там не потрібні бо повістка вам і так не прийде ... Але вам треба QR code -тому просто реєструєтеся і мінус одна проблема .
-
Не знаю за це, але почитаю, дякую
-
Насправді і там і там можна зробити WP, різниця в тому що на ПР це лише TEER 0,1,2,3 але High Wage всі які мають вище median wage включно з TEER 4 and 5
-
Раніше було в потребі надати Transition Plan, але вчора уже і по PR Stream просили Trabsition Plan
-
Дякую
-
Pr - тільки для зарахування балів під час подачі на pr High wage - Low wage - робите wp + бали
-
Скоріш за все після закінчення оголошення буде (якщо подовжать), як то було з ворк пермітами
-
Цікаво те, що скажуть чи подовжать чи ні, тільки після закінчення програми
-
Цікаво, підписалась, чекатиму оголошення статистики по цій програмі)
-
Може наплутав ... А який тоді випадок коли робиш lmia тільки для 50 балів і не платиш 1000 - це взагалі не це ,я так зрозумів.
-
Треба завтра подивитись інтервʼю. Хоча б надія є, що подовжать цю програму
-
Так. Кажуть подалось більше чим очікувалось))
-
Просто таймлайнси в хай вейдж заманливі порівняно з ПР
-
Але дуже сподіваюсь 🤞🏻 Хочу дуже брата подати, але не встигаю отримати ПР до 22 жовтня.
-
Тоже очень интересно, что имеется ввиду под "намного больше чем ожидалось".
-
Блогерам я вообще не доверяю. Это вообще балаболы не о чем. Читаю только официальные сайты.
-
Я с вами согласна, после ковида все поменялось. Когда записывалась на биометрию, то не нашла на субботу ни одного апойтмента)
12 Jan 2024, 17:45
Post 271085 of 400572
9 minutes ago