PR CUAET
-
У яку годину можна забирати паспорт у Оттаві?
-
Ещё один вопрос! Если делать новый пермит ребёнку 7 лет, что выбирать визитор пермит или стади? Подскажите пожалуйста!
-
Я слухала інтервʼю і що саме сказав міністр. Він дав якусь надію але зовсім не точно чи це продовження цієї програми чи щось інше для більш ширшої категорії українців. Але так, все це він також робив у контексті що такого рішення немає і його досить складно зробити в умовах скорочення імміграційних планів загалом
-
Я думаю він звичайно мав на увазі молодих людей. І звичайно що це теж політична ремарка яку він мав зробити. Він же професіонал. Україна сама за це просила інші країни включаючи Канаду і така обіцянка була надана. Як її виконають, подивимось. Але вони мають це казати.
-
@MLISedmonton @OstapBosak прошу вашого коментаря 🙏🏻 дано: подача на АОС в червні submitted, trade sector (позиція helper). На сьогоднішній день відпрацьовано 1,5 роки. Чи можна зараз розпочинати шлях apprentice задля отримання journeyman, не нашкодивши міграційному процесу? Дякую
-
Питаю, бо інколи години на сайті не співпадають з тим, що у них написано на оголошеннях в установах
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/otrimannya-vigotovlenogo-pasporta
-
Привіт! Друзі скажіть 🙏🙏🙏будь ласка хто замовляв оригінали перекладів з України в Канаду? Яку обирали кур'єрську службу?
-
Я користувалась НП. Все швидко прийшло
-
Дякую велике 🤗🤗🤗🤗
-
Я з Калгарі
-
НП з України висилає, Канада пост приймає
-
Вибачте що не розумію, а як отримати в Калгарі НП. Ніби немає відділення ще. Чи то на магазин Калинка? Я розумію що ви ж можете бути не з Калгарі, може хтось інший тут знає ?
-
Добрый день, ищем спонсора для переезда в США . Подскажите пожалуйста как найти сейчас спонсора или ,если у кого-то есть проверенные контакты ,кому уже помогли найти ,буду благодарна ,если поделитесь .
-
Не у всіх. Це дуже рідкісний апдейт. Ну, був раніше. Тепер набагато більше людей відправляють на c-check, порівняно з минулим роком
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, якщо я працюю як self- employed і маю дохід 28000 за рік, я маю сплатити налог 20.5 відсотків( це федеральний і провінційний Онтаріо) на суму 28000 чи 13000( перші 15000 не підлягають оподаткуванню)?Не розібралася з цим. Дякую.
-
Добрий день. Можливо, десь пропустила. Підкажіть, будь ласка, чи можна дітям подаватися і на стаді і на візітор одночасно? Чи потрібно чекати погодження чи відмови по одному і тоді пробувати інше? Дякую
-
Зрозуміло Ну не повезло мабуть нам🙄чекати тепер незрозуміло скільки
-
Привіт, чи знає хтось коли програма починає стартувати?
-
Років 15 тому робили таку візу батькам. Показували нерухомість, що є в Україні, гроші на рахунку в Україні, дорослі діти, що мешкають в Україні (нажаль останнє вам не підходить). Навіть не знаю, які ще прив'язки показати
12 Jan 2024, 17:45
Post 271652 of 398598
3 minutes ago