PR CUAET
-
Так добре Я теж недавно замовила Може неділю тому
-
У нас с 13 марта
-
Дійсно, зі спонсорством важко. Мій чоловік висловив бажання спонсорувати маму ще в 2020 році, і лише цього року йому прийшло запрошення подати заявку. А ще є люди з когорти 2020, яким воно досі не прийшло і, може, їм ще кілька років грати в лотерею. І також є люди, які не можуть навіть висловити бажання спонсорувати, бо досі розігрують когорту 2020. Також є строки обробки заявок на спонсорство. По Канаді - 2 роки, у Квебеку - 4 (!) роки. Деякі батьки можуть і не дожити до кінця розгляду заявки. Ми якраз в Квебеку, то оскільки подали маму по воз'єднанню укр родин, заявку на спонсорство вже й не подавали. Хай когось іншого порадують. А ось моя подруга подала свою маму по humanitarian and compassionate програмі (правда, років 5+ тому). Її мама теж людина похилого віку і лишилася сама, без інших родичів в Україні. Заявку повністю робив імміграційний адвокат ($$$), але все завершилося успішно. Правда, мамі треба було оплачувати мед страхування всі 1,5+ роки, поки її заявка розглядалася. Зараз багато українців подаються по цій програмі також, тому якщо шанси може ще й є, усе буде довше і дорожче. Можливо, краще порадитись з міграційним консультантом, який в курсі останніх подій і допоможе зрозуміти, які опції та шанси існують.
-
Сегодня пришел какойто призрачный апдейт в трекер
-
Понял. :)
-
Я знаю))) вы в моей группе в воцапе )))))
-
Вони так вебформи і телефонні дзвінки відмічають це не гоуст апдейт
-
У меня такая же фигня, но в другую дату. Решила, что это они мой звонок телефонный так "пометили". По дате вроде бы совпало, когда я им звонила.
-
А всё-таки получают пиар после компрехенсив чека или все в принципе ждут ещё? Насколько всё плохо?
-
У меня ещё PAL потом приходил, через месяц после пометки, что бэкграунд ин прогресс... Но увы, на том всё и встало. Не понимаю, ещё есть смысл надеяться и ждать?
-
Вітання по якій позиції хочете йти на apprenticeship?
-
Гоуст апдейт це коли в Gckey пише application updated але нічого не видно
-
Я коли заявку подавав люба вебформа була точна дата тим самим текстом що і в вас це саме про дзвінки
-
Аналогично думаю
-
а це вже від їх бажання...
-
Я звонила дважды с разницей в месяц, пометка такая только одна.
-
По супер візі є два важливих питання: щоб Ви , тобто той хто запрошує , мав гарний дохід ( є певна шкала) і другий- найважливіший: це Ви маєте самі купувати страхування з покриттям 100 тис. , а вартість страховки для людей похилого віку з купою болячок- це дуже дорого.
-
Відкрили RESP дитині місяць тому. На рахунку був 0. А сьогодні прийшли Canada Learning Bond.
-
Всім привіт Скажіть будь ласка як вам WES розрахував еквівалент навчання до канадських мірках ? В мене було 5 років бакалавра
-
Для чоловіка, Automotive technician в NAIT
12 Jan 2024, 17:45
Post 271703 of 387326
about a minute ago