PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка. Я головний аплікант, подаю на себе, чоловіка й доньку, але близнюки були народжені в Канаді. Якщо мої діти були народжені в Канаді, чи потрібно мені додавати їх у аплікейшн? Чи просто додати їх у фемелі інформейшн?
-
Но там следующие предложения. Можете перевести. Это что вы перевели, понятно. Но он говорит дальше
-
А медицина вже зарахована?
-
Після цього уривка, що я вам зацитувала, вони почали говорити про Альберту, що туди приїхало дуже багато людей тощо. Тобто вже не стосується вашого питання. І взагалі він не сказав нічого, що могло б полегшити життя людям, чиї заявки загубилися.
-
Бо навіть коли виїжджаєш з Альберти і вже деякий час їдеш у БК, тільки тоді змінюється час 🤷♀️
-
можливо це має сенс, бо у нас теж затянувся background. а чоловік подорожував дуже багато🫣
-
Проверим правильность сайтов 🫡👍
-
Ну ось і подивимось о 10 чи 11 почнуть. Зазвичай вони пишуть mst і це час Едмонтона.
-
Це загальна кількість листів у вас? Ми назбирали лише 7 загалом, тому хвилюємось.
-
Посмотрите по бордеру) Там 15% Альберты входит в MST, нижний левый угод видимо
-
Добрий день у нас подано 21.06.2024 і виготовлений 01.08.2024 консульство Торонто, хотіла спитати чи у вас є якісь новини? Бо у нас поки статус не доставлений(
-
Сьогодні як зазвичай зайшла в трекер і побачила, що там додались якісь дивні дати і написано, що трекер оновився 27 вересня. Раніше останнє, що було в трекері датоване 14 травня. Хто знає, це просто глюки чи щось означає?
-
В мене медицина вже пройшла Criminality and info sharing - passed Тільки security Медицина 2го серпня була зарахована
-
С потерянными заявками он действительно ничего не сказал
-
Багато це скільки? Що взагалі йде перше медицина чи background check?
-
В мене теж багато подорожей і сиджу чекаю🙄
-
Ну ну ж сайт Альберти, чому вони мають писати не свій часовий пояс? 😬
-
Просто дивно що у мене за медицину нічого не чути, а background in process
-
Хм, тоді цікаво. Я просто думала в мене то так, бо я в п'ятницю зареєструвалась
-
ні, я ще в травні зареєструвалась
12 Jan 2024, 17:45
Post 272506 of 396723