PR CUAET
-
Профіль в ЕЕ для АОS?😳
-
дуже бажано, але якщо прям в відмову йдуть, то хочаб контакти щоб були
-
І ще цікаво, яким чином це вплине? Якщо маєш профіль в ЕЕ, то скажуть: ну і чекайте вибірки з ЕЕ (в мене профіль PNP, тобто через Альберту по Tech pathway був заповнен EOI) чи будуть розглядати в загальній вибірці по новим правилам?
-
Яка декларація на руках та, що зʼявилася у списку документів? Там коду NAICS не писав мій роботодавець. Я заповнила підійшла запитала вона подивилася на сайті каже ось цей, але у мене немає підтвердження. Що треба вимагати з роботодавця мені, не підкажете? Дякую
-
t.me/prcuaet/235356/320847 друге речення на скріншоті
-
Поняла спасибо
-
потому что я не знаю, когда придет официальная бумага из WES
-
Так але вказана в декларації в мене же її немає на руках ще 🤷♀️
-
Нема можливості перечитати усе. Тому запитаю. Подали родичів на початку січня. Ніякого движу... Починати хвилюватися? Взагалі якість процес іде?
-
А де цю форму знайти щоб відправити дублікат ?
-
@gruszka5 минулого року готувала цей викладач до тесту здала з першого разу на 9 все
-
Запитайте чи має роботодавець той код . Мені відповів мій що we don’t get assigned all those codes
-
Дякую за відповідь🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
ви не про те хвилюєтесь, ці листи мають вплив десь 1% на рішення по справі. Інтереси дітей, та ваша самозабезпечуваність та мова - ось основне, а не сгенеровані чатомGPT листи )
-
Коли Вас оберуть і запросять
-
Коли Вас запросять
-
Так
-
кто знает, когда нужно загружать документы?
-
Так. В AAIP було багато напрямків, і була гілка Tech Pathway, і там треба було заповнювати профіль в ЕЕ та EOI, щоб тебе провінція номінувала, якщо виберуть.
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
Post 272791 of 396865
less than a minute ago