PR CUAET
-
На момент подачі і на момент отримання ПР головний аплікант має бути в Канаді. В інший час можуть виїжджати
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, правильно ли я понимаю. По этой программе - Skilled Worker With Existing Work Permit , достаточно иметь: 1 действующий верк пермит CUAET 2 джоб офер и jal от работодателя, зарегистрированного в SINР 3 пол года местного, саскачеванского опыта работы по TEER 4 (в нашем случае), 4 англ не меньше 4. Это все, чтобы иметь возможность податься на PR или я что-то упускаю?
-
🥳 ура, свобода!! І відразу питання до знавців, чую різні тлумачення: одні кажуть, що за вимогами цієї програми головний аплікант повинен весь час розгляду своєї заявки і до отримання PR знаходитись у Канаді у той час, коли всі його депенденти можуть виїхати будь куди…. а інші тлумачать, що можна подати заявку і виїхати всім вкл. Головного апліканта. То як правильно?
-
То мабуть це і треба писати
-
Є. 3CAN1
-
Підводний камінь-програма закривається через 22 дні🫣 і треба встигнути, я вже 2-й тиждень все заповнюю, перевожу, треба ще фото зробить и оплатить.
-
Чи там написане місто?
-
у Вас в паспорті немає цифр?
-
Підкажить будь-ласка, якщо паспорт оформлювали в Консульстві. Треба вказувати: Country/Authority that Issued Passport/Travel Document -> Ukraine Where was the Passport/Travel Document Issued? -> Адресу консульства в Торонто?
-
Теж голову ламала довго із цим .подивилася в інеті. Пишуть що аuthority це країна яка видала паспорт тобто Україна . А от place of issued то буде Оттава чи Торонто
-
також доповнення про депендентів.
-
Завжди можете написати лист пояснення і прикріпити його.
-
Той то воно ((( Дякую, почекаю можливо хтось подавався з новим паспортом отриманним в Канаді
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
Думаю тоді краще Вам відповість людина, яка так само робила. Вибачте. Я думала там можна просто ці цифри написати (як це зазвичай просять).
-
А можна посилання чи скрін, бо там кажуть є абзац трошки вище для Г.А., однім реченням і коротко про це, а далі для решти депендент
-
Підкажіть , будь ласка, у формі 5283 є питання - з ким ви жили до Канади? , але там тільки є можливість добавити одну людину( чоловіка/дружину) , один рядок і також питання - з ким живете в Канаді- те ж саме.. де писати про дітей ? Думала, що окремо буде питання, але немає в цій формі((
-
Але по суті він був зроблений то в Україні 🤔
-
Ну это понятно.если быто был бы 1%никто бы по этому поводу не заморачивалсЯ.рекрменлации всегда имели большое значение во всем даже при устройстве на работу.
-
Добрый день, кто уже сдавал test de valeurs qc отпишите в лс пожалуйста. Есть пару вопросов
12 Jan 2024, 17:45
Post 273003 of 395287
2 minutes ago