PR CUAET
-
Дякую вам!
-
Ось відразу з пошуком, який додасть в інших версії відразу, якщо іх буде більше 4. Тисните на строку, а потім Порівняну таблицю itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/searchResults але дивитеся інши крім першого від КМУ - не має сенсу.
-
Головне науково-експертне управління ВРУ назвало законопроєкт неконститутаційним
-
Дуже дякую
-
Іх 4 версія. Від КМУ базова. Друга від Гончаренко. Потім від депутата БЮТ. І ось ця остання від Розумова.
-
Комитет по социальной политике Рады единогласно рекомендовал доработать законопроект о мобилизации, - нардеп Гончаренко ➤Подписаться
-
Можете будь ласка поділитись цими телеграм каналами де можна відслідковувати останні новини по цьому законопроєкту?
-
Походу вони нічого не будуть розглядати, бо комітет сьогодні рекомендував відправити на доопрацювання цей законопроєкт (зважаючи на дописи в телеграм каналах)
-
Лол, думав це версії з правками вже )
-
Це одна з версій лише. Вони незалежні одна від одної
-
Це не редакція. Це інша версія від якогось депутата чи партії
-
Це законопроєкт з поправками від Розумова. Як він баче. Але ж ВР буде розглядати одну з чотирьох версій на сьогодні. А яку версію вони будуть розглядати? Від КМУ саму першу, чи другу від Гончаренко, чи цю від Розумова? Як ви думаєте?
-
Хто робив довідку про не судимість з Словачини ?
-
Так і є, бо деталі яким чином вдалося моєму знайомому знятися з військового обліку я не знаю.
-
В Канаді навіть Одеса є:)
-
Як і те, що Лондон є в Канаді))
-
Не знав що є Сідней на ПівОстрові
-
Сразу давайте расстреливать, чего мелочиться?:) P.S. я свободно говорю на украинском, но вас понять невозможно, можно только догадываться, о чем вы пишете :)
-
В нас такий самий таймлайн))
-
Так лист про мабуть був одразу
12 Jan 2024, 17:45
2730/444125
2 minutes ago