PR CUAET
-
А сьогодні який день ????
-
Там де історію адрес заповнюєте, там точно було
-
????
-
Только 5406 (Family information), дублировать имена. Ещё в 5669 там надо написать имя на родном языке. Всё.
-
Доброго дня. Чи є в когось посилання на відео-інструкцію. Як завантажити запрошені документи напряму в cic.gc.ca ауаунт? Свою аплікацію тули я підв'язав. Це правда булу вже після того як запросили документи. Я бачу там статус і номера аплікації. Але поля щоб завантажити документи щось ніде немає. Я звісно знаю що можно ще їх через вебформу попросити докинути. Але ж вони писали в листі що можно і напряму в акаунт завантажувати.🤷♂
-
Гхм. А якби не можна було, чому б на другій сторінці форми стояв варіант Commissioner of oaths? Ми робили у Commissioner of oaths в Квебеку. Eligibility ✅
-
В ДІЇ він з'являється як тільки його виготовляють
-
Такє саме. Цікаво кого пропроцессіли з якими кейсами, та мабудь хто отримав візу вже не в чаті :(
-
Спочатку треба перенести візу а потім податися на новий ворк перміт, ні?
-
Там зазвичай зверху написано, що треба заповнювати рідною мовою. То ж при заповненні читайте уважно
-
Дякую за відповідь! Може це з програми спонсорства ?
-
Але простіше через веб форму. Вони відразу отримають документи (так як АОР вже є)
-
Чи вдалось вам зараз зайти для замовлення форми ? Я знову була в лінії і потім як дійшла моя черга , пише що помилка ☹️
-
Ага. Дякую. Я клацав і там якісь перші 2 сторінки ну типо чеклістів були. То я відміняв. Може там далі буде
-
У меня подписали и даже не спрашивали ничего. Надо так надо.
-
Я тому і питаю звідки,самому цікаво.
-
десь там має бути
-
Тоді у нього є зв'язки явно
-
Дякую Вам за відповіді. Тоді так і зроблю. Подаюсь на новий ворк перміт і потім через ircc подаюсь на нову візу.
-
Я не знаю всех программ, только эту. Этой формы в ней точно нет.
12 Jan 2024, 17:45
Post 273178 of 401509
about a minute ago