PR CUAET
-
Только единственное, что там присутствует этот код компании. Если меняешь работодателя то и код другой. С этим проблема
-
Новий паспорт
-
Добрий вечір! Хотілось би задати декілька питань щодо Employer Job Offer: Foreign Worker Stream – Applicant Checklist. Підкажіть, чи потрібно мати якісь перекладені документи для участі в цій програмі? Я маю перекладене в Україна свідоцтво про шлюб, але не ясно, чи має саме місцевий перекладач надати переклад. Особливо маючі на увазі, що працювала як ФОП і навіть не підозрюю, що саме можуть сказати перекласти. Дуже дякую!
-
Тепер отак у нас
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, на виготовлення другого паспорта загран, для оформлення заявки щоб стати в чергу для слотів, яку причину виготовлення потрібно вказувати?
-
Так, вже коли подали аплікацію, то вже виноситься рішення відмова/апрув/місрепрезінтейшн
-
типу того😁
-
Если так то это не совсем трагично, так как не обвинят во лжи. Фактически до момента подачи самой заявки как я понял не может быть бан за неверное представление данных
-
В цій гілці це обговорюють
-
Спасибо большое!
-
Интернет, чат gpt, уточнить на работе
-
Як ловити - я не знаю ,як пояснити... Заходите на сайт консульства і шукаєте місто яке вам потрібно.. І коли слоти кидають - то інформації на їх сторінці у фейсбуці шукайте.
-
це таке знущання, що я навіть не уявляю, коли це все скінчиться. Я вже також хочу відмовитися від громадянства.
-
ну, я раджу їм про це сказати. бо вони люблять "забувати". тоді дадуть заяву заповнити- причина залишення "діюча віза", наприклад.
-
Думала тільки певні галузі їх мають
-
А, не знала. Тоді так
-
То є норма, після мене я перевіряв 20 чоловік мінімум отримали паспорт раніше мене, половина з них через півтора місяці після подачі 🤷♂ я чекав 5
-
Лише один. Потрібно буде його залишити?
-
мало того, коли я дзвоню до них на гарячу лінію і намагаюсь дізнатися статус аплікації, робот мені каже, що вони перевіряють eligibility requirements. При тому, що лист з eligibility ми отримали 29 серпня.
-
Ну там NAICS обязателен к заполнению в EOI. Если его даже нет пустое поле дальше не пропустит
12 Jan 2024, 17:45
Post 273241 of 391881
3 minutes ago