PR CUAET
-
Але якщо його ми в формі вказуємо то чи є необхідним завантажити цей документ?
-
Батьки у вас з братом спільні?
-
@OstapBosak Добрый день, подскажите пожалуйста, если родственники приедут по тур визе, и в дальнейшем будут делать PR по этой программе, я так понимаю всё это время они не могут работать и у них не будет мед страховки? До момента подтверждения PR?
-
Ви можете самі заповнити, але підписувати їх за вас має хтось з ваших батьків. Також потрібно буде нотаріальний дозвіл від батьків на вашу іміграцію, і також документи які призначають вашого барат вашим опікуном в Канаді
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як податися на програму неповнолітнім. Я живу в Канаді зі своїм старшим братом (опікуном, йому більше 18), який має громадянство Канади, я тут на cuaet студентській візі. Мої батьки проживають в Україні. Чи можу я сама заповнити форми? Чи хтось може за мене заповнити ?
-
Дякую
-
Дякую.
-
Виключно adobe Acrobat
-
І взагалі, в мене і колег на цю програму пару дюжин кейсів є, то буде трошки статистики з перших рук, якщо посипляться швидкі рішення. Як будуть якісь новини - я поділюся
-
Угу. Мені теж зручно, якраз маму з татом маю подати найближчі два тижні (бо вона через 14 днів повертається в Україну, а тато не виїздний). Так що мені це все не чуждо, я місцями такий самий подавач, як і ви всі )))
-
Можна
-
Так можна. Тут все буде залежати від обовязків які пропишуть в листі. Якщо можете їх "натягнути" кудись, то такий і буде нок. За вами в цех ніхто ходити і перевіряти що ви робите не буде. Правда роботодавцю подзвонять або напишуть емейл щоб підтвердити ваші дані, тому інфорамція май йти все таки від роботодавця.
-
Дуже вам дякую!!
-
Якщо не вказували в CUAET і не вкажете в ПР, то якщо зловлять - можуть бути проблеми, при тому серйозні.
-
З цим часто проблеми. Від провінції також може залежати, і від того які обовязки в ваших документах напишуть. Якщо є можливість, я б цього уникав щоб спростити іміграційни процес
-
Спочатку ви. А потім офіцер або погоджується з вашим визначенням, або ні.
-
Спасибі.
-
Людина по Манітобі подається, там всі професії підходять, немає виключень (крім звичайно підліцензійних)
-
так коли надішлете покаже бали. Але їх можна на сайті порахувати зразу, там все досить просто
-
Прожити 2-3 роки в Канді після отримання ПР, здати екзамин про канаду, та англійську (слухання та говоріння на 4 CLB), і все. Правда процес ще десь рік займає.
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago