PR CUAET
-
Мої так оплачували
-
Дуже корисний подкаст про останні новини по Гуманітарній програмі та прогнози щодо економічної імміграції. youtu.be/qhfuxiBnkvM?si=UdvQbdVLWvCmKtTi
-
Підкажіть будь ласка хтось оплачував за подачу документів банківською картою українського банку ,дякую.
-
Підкажіть, я ж правильно розумію, що можна прийти з дитиною 5 років на оформлення їй паспорта в консульство в Оттаві і там зробити їй фото?
-
Буквально несколько дней
-
Job title особо не важно, главное чтобы duties были одинаковые, обязанности будут определять твой noc
-
Как корректно и полностью называется декларация от работодателя?
-
Зрозуміло, що міністерство робило всі необхідні розрахунки , це ж навантаження на країну Вцілому і на окремі провінції і території
-
А окей, я подумала что большее число заявок чем квота это уже значит что она набрана
-
в этом сообщении нет ничего про набранную квоту
-
Довідка про несудимість, свідоцтво про народження, шлюб на провінційну номінацію не потрібні. Вони будуть потрібні потім на федеральному етапі
-
Ніде не говорилось що квота набрана, міністр соціальної політики лише сказав, що заявок подали більше, ніж вони розраховували прийняти
-
Я про это сообщение
-
нигде. вы только что сказали, что квота набрана
-
НОК залежить від того, яка у вас посада
-
Дуже корисний подкаст про останні новини по Гуманітарній програмі та прогнози щодо економічної імміграції. youtu.be/qhfuxiBnkvM?si=UdvQbdVLWvCmKtTi #гуманітарнапрограма #підкаст #вебінар
-
Спасибо
-
Employer Declaration and Authorization form
-
Тут Мінекономіки все рахує, до останнього цента, кожна людина це додаткові гроші і на медицину, і на школу…
-
Дуже корисний подкаст про останні новини по Гуманітарній програмі та прогнози щодо економічної імміграції. youtu.be/qhfuxiBnkvM?si=UdvQbdVLWvCmKtTi #гуманітарнапрограма #підкаст #вебінар
12 Jan 2024, 17:45
Post 273354 of 406662
4 minutes ago