PR CUAET
-
Какая там очередь сегодня?
-
Вибачте, якщо вже питали, але уточніть будь ласка, члени родини це також мається на увазі і сестра ( через яку подаюся по цій програмі)? Чи родина мається на увазі чоловік, діти? Дякую наперед.
-
Теж саме ще чекаю!
-
Подав на продовження ворк пермиту 7 мисяцив тому та ще ничого не прийшло. У кого так було?
-
Там треба заповнити себе, мати/батько, діти, сестри/брати, партнер/чоловік/дружина
-
Я отримала портал1 18 вересня. Теж ще чекаю портал2
-
Ще трохи, потрібно набратися терпіння
-
Привіт з 19 лютого чекаю
-
О круто… я в січні і тиша досі ((
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста справка о несудимости из дии нового образца подходит? И второй вопрос нужно перевод заверенный нотариусом или можно просто самому перевести без заверения? И подойдет ли перевод, сделанный не в Канаде, а в агенстве переводов в другой стране? И обязательно нужно ставить апостель?
-
Все що питається на все відповідайте. Вище вам також перелічили⬆️
-
О так … і вам бажаю успіху. Мій консультант сказала що зараз все довго і чекайте до 20 місяців((
-
У нас The Personal. Ми одразу взяли й на квартиру, тому знижка. Але ми кілька днів телефонували всім підряд по кілька разів, поки хтось погодився зарахувати український досвід та дав нормальну ціну, бо ми чули і 398 на місяць, і 670, і 780. На місяць.
-
Всем привет, подскажите как лучше? Работодатель может подписать декларацию и спрашивает когда это сделать лучше что бы сейчас подписал или уже ближе к подаче на номинации(смогу подаваться через 5-6 месяцев)
-
Тому коли вас обирають і надають змогу податись (30 днів на те щоб почати і 60 днів на саму подачу), у Вас є час це зробити)
-
Благодарю за ответ
-
Так. Вітаю.
-
Має. Рекомендують, щоб вона була підписана не більше ніж 3 місяці.
-
Декларация не имеет срока давности если на того же работодателя работаешь ?
-
Эта декларация нужна когда вас уже отберут Вы подаетесь через 6 месяцев, а выбрать вас могут еще через 6 Так что нелогично делать декларацию сейчас Мало ли что у вас за год произойдет
12 Jan 2024, 17:45
Post 273663 of 402780
4 minutes ago