PR CUAET
-
Я отримала портал1 18 вересня. Теж ще чекаю портал2
-
Ще трохи, потрібно набратися терпіння
-
Привіт з 19 лютого чекаю
-
О круто… я в січні і тиша досі ((
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста справка о несудимости из дии нового образца подходит? И второй вопрос нужно перевод заверенный нотариусом или можно просто самому перевести без заверения? И подойдет ли перевод, сделанный не в Канаде, а в агенстве переводов в другой стране? И обязательно нужно ставить апостель?
-
Все що питається на все відповідайте. Вище вам також перелічили⬆️
-
О так … і вам бажаю успіху. Мій консультант сказала що зараз все довго і чекайте до 20 місяців((
-
У нас The Personal. Ми одразу взяли й на квартиру, тому знижка. Але ми кілька днів телефонували всім підряд по кілька разів, поки хтось погодився зарахувати український досвід та дав нормальну ціну, бо ми чули і 398 на місяць, і 670, і 780. На місяць.
-
Всем привет, подскажите как лучше? Работодатель может подписать декларацию и спрашивает когда это сделать лучше что бы сейчас подписал или уже ближе к подаче на номинации(смогу подаваться через 5-6 месяцев)
-
Тому коли вас обирають і надають змогу податись (30 днів на те щоб почати і 60 днів на саму подачу), у Вас є час це зробити)
-
Благодарю за ответ
-
Так. Вітаю.
-
Має. Рекомендують, щоб вона була підписана не більше ніж 3 місяці.
-
Декларация не имеет срока давности если на того же работодателя работаешь ?
-
Эта декларация нужна когда вас уже отберут Вы подаетесь через 6 месяцев, а выбрать вас могут еще через 6 Так что нелогично делать декларацию сейчас Мало ли что у вас за год произойдет
-
Судячи з цієї гілки Оттава на жовтень усе роздала, значить перша половина листопада. Торонто ніби першу половину жовтня роздала, значить на другу половину жовтня будуть сьогодні. Будете оновлювати тобто клацати між консульствами та місяцями жовтень/листопад. Ото комусь летіти не вигідно буде 😢 а колись давали слоти на через місяць і навіть на півроку вперед, то літали за 150 дол. туди і назад а не за 700
-
Щось мені здається що вони притримують eCoPR бо скоро закінчиться програма воз'єднання сімей. Може якось з цим пов'язано
-
Доброго дня! Я подав документи на оформлення нового закордонного паспорту у консульстві в місті Торонто. Але після подачі я не отримав довідку з номером (ідентифікатор сесії) для відстеження паспорту, бо вони сказали, що відправлять мені на електронну пошту. Наразі я не можу здійснити перевірку стану виготовлення паспорту. Чи відправили вже комусь цей номер? Є тут люди хто в такій ситуації? Дата візиту: 19/09/2024 Дякую!
-
t.me/prcuaet/235356/321374
-
Не поменяется поскольку я единственный иммигрант в компании остальные канадцы и компания состоит из 6 человек
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago