PR CUAET
-
Доброго дня! Я подав документи на оформлення нового закордонного паспорту у консульстві в місті Торонто. Але після подачі я не отримав довідку з номером (ідентифікатор сесії) для відстеження паспорту, бо вони сказали, що відправлять мені на електронну пошту. Наразі я не можу здійснити перевірку стану виготовлення паспорту. Чи відправили вже комусь цей номер? Є тут люди хто в такій ситуації? Дата візиту: 19/09/2024 Дякую!
-
t.me/prcuaet/235356/321374
-
Не поменяется поскольку я единственный иммигрант в компании остальные канадцы и компания состоит из 6 человек
-
Я не можу знайти цю декларацію в document checklist дайте хтось туди посилання або скріншот де знайти?
-
А если количество продающихся от этой компании изменится за год?
-
і? як це пов'язано?
-
неважливо через що. головне, щоб якість була норм і все було видно
-
* усе звісно з перекладами на англійську мову (якщо у вас не на анг буди ці документи)
-
Докумнти відскановані через нотатки в айфоні підходить такий формат? Чи тільки через звичайний сканер?
-
так, в мене просили дослати податкові декларації для кожного року + банківські надходження + Letter Of Employment від работодавця із вказаною ЗП + Контракт з роботодавцем + Договір про звільнення з роботи якщо ви вже звільнилися (це для підтверждення що я справді пропрацював потрібну кількість часу)
-
в будь-якому випадку краще підписати коли вже виберуть
-
Дякую :)Я працював як ФОП, і на сайті вказано трохи інший перелік документів для self-employed. Там також вказано що банківські надходження за перший і останній місяць. Але ось я тепер думаю щоб це не стало проблемою, наприклад відправлю документи, а вони потім запитають додати інші, і ось скільки часу в мене буде щоб перевести інші документи? Також бачив що може бути проблема знайти Онтарійських перекладачів так швидко.
-
У вас может и не поменяется, а других может поменяется. Это очень важно для молодых и маленьких компаний, так как есть ограничения по количеству подающихся от компании. И вы на 100% уверены, что они не найдут ещё иммигрантов за год?
-
Ці програми взагалі ніяк не пов'язані. І до цього люди також чекали довго на ікопр. Передивіться гілку "Хронологія"
-
Свідоцтво про народження дублікат нового зразку має бути з апостелем?
-
У меня почти 2 месяца, вначале они получили, прошел месяц и они изменили дату без изменения статуса, типо только что получили документы, ну после этого еще недели 3 прошло и сделали В общей сложности апостиль + wes заняло 3 месяца
-
Ну я не бачу іншої причини чому раніше ікорпи приходили за 2-3 дні, а зараз 2-3+ тиждня. Тільки можливість зменшити можливі кейси подач по воз'єднанні сім'ї (бо програма діє до 22го жовтня) Якщо проблему в усіх аплікантів (і в інших емігрантів) то я навіть не знаю чому в них такі затримки пійшли((( Сама чекаю на той eCoPR
-
Этот разговор в никуда, если я уверен то я уверен потому что я менеджер в компании а не обычный работник который ничего ге знает о компании
-
краще мати все на руках і переклади усі також - бо мені дали 7 календарних днів щоб усе дослати їм
-
Напишіть потім в групу коли отримаєте другий, будь ласка. Буду знати що мій вже скоро))
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago