PR CUAET
-
І що прям не справедливого?
-
Я взагалі не зрозуміла про що ви , якщо чесно
-
Знову якийсь прикол
-
Дивно що подавалися з листопада 23 року а запит подали для 1/14 тобто на мою думку і так воно і є ви б мали вказувати роботу з 11/13 по 11/23. Тобто IRCC пропустили цих два місяці і зарахують від вас інформацію лише з 1/14 по 11/23🤷🏻♀️Якось це не справедливо по відношенню до інших🫣
-
А як же так виходить, що вони опрацювали всі паспорти і були доставлені ті, що виготовлені пізніше? Якщо це так, то я вже ні чому не здивована.
-
Понял. Хорошо, что всё в итоге получилось 👍
-
Це ви в якому консульстві питали?
-
Я не знаю як правильно, я відсилала на емейл і дублювала паперовий листом. Трек прийде лише коли консульство передасть вашу заявку, а це може бути пару днів, а може бути декілька тижнів. У нас нажаль було 5 тижнів
-
В консульстві
-
значит ли это, что заявка составлена успешно и нет претензий к документам на данном этапе? и можно ожидать AOP после сдачи?
-
Напевно тому що там з 18 років інформація треба. А мені 18 було тільки 5 січня 2014 року , тому не шукайте несправедливість там , де її немає😁 Навпаки якось несправедливо що я маю ще розказати де працювала 4 останні дні свого 17 річчя 😁😁😁😁😁😁😁
-
Дякую. Я вже трохи заплуталась, одні пишуть так, інші ні🫣
-
То все ви добре розумієте!А несправедливо саме те що в інших люди два дні не вказали і їм запит додатковий прийшов. А вам два місяці можна пропустити і не вказувати!
-
Я зрозуміла про що ви) Що вони просять інформацію не за 10 років , а за 9 років і 10 місяців??
-
Дякую
-
3-6 недель в среднем
-
23 року так
-
Я подалась 13 листопада
-
Але ж ви подавалися 11/23?
-
До місяця зазвичай всім приходить, навіть раніше