PR CUAET
-
Треба челендж подяки запускати у фейсбуці на заставці з сайтом консультсва
-
За здоров'я працівників консульства😂
-
Чекайте ваш паспорт скоріш за все наступною диппоштою. Привезли ті, що були виготовлені до липня ,включно.
-
Таке цікаве повідомлення. Як завжди в традиціях Едмонтона. 5 жовтня вже будуть приймати, але слоти неможливо взяти і вони повідомлять. Цікаво коли? За пів години до відкриття 5 жовтня? Чи як? 🤣
-
Прощу уваги міграційного консультанта. Мій роботодавець вперше підготував для мене джоб оффер, але він не повний. Мені потрібна допомога міграційного консультанта для грамотного редагування та доповнення офферу. Не безкоштовно. Заздалегідь дякую!
-
А пришло еще одно сообщение что они получили оплату ?
-
Підтримую челендж.
-
Доброго вечора а як саме в заявку підтягнути цю оплату. Також прийшов лист про оплату.
-
Можна робити сторіс з постом про технічні причини з їх сторінки, а наступну сторіс з бокалом за здоровʼя працівників консульства, ну звісно відмічати консульство на сторіс. Хай знають, що ми бажаємо їм здоровʼя. Як не як, а комунікацію треба з властями підтримати.
-
Люди, ви прекрасні. До нових зустрічей. Ще в цьому місяці побачимось 😘
-
Ні тільки лист щоб оплатити і щось я загубилась як то все зробити.
-
Немає корвалолу, то ж доводиться стресс знімати народною медициною😂
-
Це краще що я бачив)
-
А сори не так прочитала. Там в чате сверху кидали ссылку для оплаты. Это на сайте делается там же
-
🍁💼Допомога по безробіттю (ЕІ) в Канаді: що потрібно знати ____________________ ❓Що це за допомога? ЕІ є важливою підтримкою для працівників, які тимчасово залишилися без роботи або не можуть працювати через особисті обставини, такі як хвороба чи догляд за рідними. 🌟За яких умов і на як довго? 🍂Звичайна допомога — для тих, хто втратив роботу - до 45 тижнів. 🍂Допомога через хворобу — до 15 тижнів. 🍂Допомога по вагітності та батьківству — до 40 тижнів. 🍂Допомога по догляду — до 26 тижнів. 🍂Допомога для рибалок — для сезонних працівників. 👥 Хто може отримувати? 🍂громадяни, 🍂постійні мешканці Канади, 🍂тимчасові мешканці, які відпрацювали необхідну кількість годин і наразі безробітні. 📑Які основні вимоги? ✅ Офіційне працевлаштування на попередній роботі, ✅ Втрата роботи не з вашої вини, ✅ Активний пошук нової роботи, ✅ Мати достатню кількість відпрацьованих годин (від 420 до 700 годин залежно від провінції). ⏰Коли варто подавати заявку на отримання? Важливо подати заявку протягом 4 тижнів після звільнення. 🏆Який розмір допомоги? 💰 55% від середнього заробітку 💸 Максимум $650 CAD на тиждень 👨👩👧👦 Додаткова сімейна допомога для малозабезпечених 💻 Як подати заявку? Заяву можна подати через онлайн-платформу Service Canada. Варто подати заявку якнайшвидше після втрати роботи, щоб не пропустити можливі виплати. ⚠️ Важливо знати: Якщо під час отримання допомоги ви знайдете тимчасову роботу, розмір виплат може бути скориговано, але це не обов’язково призведе до повного припинення виплат. Пам’ятайте: це тимчасова допомога. Не припиняйте активні пошуки роботи! 💪иплат. Пам’ятайте: це www.instagram.com/reel/DAr3M1lMud_/?igsh=cGRwNmI4M3ozbXRn #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada
-
В мене Торонто. Ще чекаю. Вже отримали навіть ті кому паспорт виготовлено у вересні
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/result.asp?countrySelect=CA&lob=wp
-
Що проплатити 100 і 155 я знаю а потім як ту проплату привязати до своєї заявки,акаунту? Бо щось геть розгубилась...
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ Допомога по безробіттю (ЕІ) в Канаді: що потрібно знати (Текст опису під відео)
-
Скільки завгодно. І з листопада є 😭
12 Jan 2024, 17:45
Post 277984 of 407922
3 minutes ago