PR CUAET
-
Поки що думаємо так, але це ще залежить від того чи вийде довчити англійську на вищий рівень
-
Ви по ЕЕ будете подаватись?
-
А в нас навпаки: проживаємо в Альберті, але чоловік працює віддалено на ВС. З роботи казали, що податки платяться в ВС, можливо це матиме значення. Але ми по провінційним поки що не дивимось
-
Дякую
-
Да Зробила вже
-
eservices.cic.gc.ca/rescalc/resCalcStartNew.do?lang=en калькулятор
-
Спасибо большое за ответ.Можно вам усложнить задачу. А как считается если беженец и есть ли спец.онлайн калькулятор ?
-
Всім привіт , мені прийшов АІР letter , це який крок?
-
Чоловіку диплом про перепідготовку (друга вища освіта спеціаліст) визнали в WES як просто diploma без degree. Я свій навіть не подавала з цих причин.
-
1 рік рахується з temporary resident. рахується 1 день як temporary = 0,5 дня
-
Мої вітання! Питання: у формі IMM5669, коли вписуєш адресу проживання людини (у даному випадку чоловіка який не їде і не претендує на PR по цій програмі) яка і далі там живе, потрібно писати якусь дату у графі to (YYY/MM) чи просто її залишити пустою? Дякую!
-
Так, там же вказано дату, коли вас виписали з тієї адреси, то це підходить. У мене така ж довідка, і у чоловіка, сьогодні паспорт оформлював з цим, все добре
-
Во время отсутсвия вне страны после PR я должен сам фиксировать и запоминать сколько меня не было в стране чтоб потом прибавлять эти дни к ожиданию до подачи на гражданство ?
-
ну що - не соромимось, розповідаємо, як чудово працюють консульства у Канаді ) там є опитувальник )
-
З сайту селпіп. "You may register for no more than one Test Session with five (5) calendar days. "
-
Добрий день) Цікавить переклад документів Написала вам в особисті
-
Хронологія PNP Non-EE Alberta Opportunity Stream, 2 людини (сімейна пара без дітей), розглядав Монреальський офіс 06.11.2023 — подача заявки на AOS 02.01.2024 — отримання номінації 05.02.2024 — подача заявки на федеральний рівень 17.05.2024 — AOR 17.05.2024 — дозапит документів (свідоцтво про шлюб, уточнення поточної адреси проживання) 17.05.2024 — запит на біометрію 23.05.2024 — сдача біометрії (у особистому кабінеті в цей же день була зарахована) 19.06.2024 — зарахування медичного догляду (робили по приїзду у серпні 2022) 05.07.2024 — final decision 08.07.2024 — Portal 1 30.07.2024 — Portal 2 02.08.2024 — eCOPR 03.09.2024 — отримання пластику дружини 19.09.2024 — дзвінок до IRCC з питанням Де моя картка? 02.10.2024 — отримання мого пластику Бажаю всім якнайшвидше отримати цей довгоочікуваний шматок пластику 😊
-
Оце так екшну сьогодні напхали 😐
-
Если ходишь на курсы то не нужно сдавать CELPIP?
-
так
12 Jan 2024, 17:45
Post 278566 of 390833
about a minute ago