PR CUAET
-
Спасибо!
-
Теж цікавить) я виїхала - на який термін можна виїжджати
-
До закону - без резерв+ Після - резерв+
-
Например подтверждение биометрии
-
Enabled log categories: other
-
/log other
-
Enabled log categories: other
-
/log other
-
Дякую з приводу ІД зрозуміла,а з приводу резерв +,дивилася наче до 25 років не вимагали
-
Приймуть. Термін дії внутрішніх документів вважається дійсним до кінця війни. Резерв+ - обов'язково.
-
Тут створити новий? Нову електронку теж? Дякую.
-
Привіт,що потрібно брати з собою на подачу на паспорті яку анкету заповнити ?
-
Через веб форму. Є в закріплених повідомленнях. Кризи ніякої по цій програмі немає
-
Привіт всім😊скажіть, що обовʼязково треба брати на відбір паспорта з консульства, що мати при собі? Дякую
-
Там треба новий акаунт зробити. Спеціально для оплати Це не ті данні що ви вводите для входу в акаунт
-
Дякую ще раз!!!!!
-
З 18 до 60 років Резерв+ обов'язково. Є якісь зміни по реєстрації молодих людей від 18 до 25 за кордоном. Але я не володію цією інформацією.
-
Доброго вечора. В одній з форм допустив помилку, хочу її переробити та відправити ще раз. Як це зробити? Через кризову форму? Мою аплікацію ще не розглядали....
-
Доброго дня.Мені прийшов лист на оплату.І я не можу оплатити.Дохожу до моменту login and pay, і програма мене не розпізнає,мій акаунт.Чи було таке у когось?Пише що моєї електронної пошти не існує в їхній системі.
-
Ну или как тут в чате уже писали , подавали на ворк пермит летом (я например не знала сколько я должна платить и надо ли) , а сейчас приходят письма с требованием подгрузить дополнительный документ - чек про оплату. А с оплатой заявку бы уже рассмотрели на этой неделе и дали ответ.
12 Jan 2024, 17:45
Post 278708 of 386054
less than a minute ago