PR CUAET
-
Скажіть будь ласка хто не будь. Correspondence Letter чоловіку прийшов зі старою адресою яку ще давали на візу Куает. А мені прийшов з новою яку я змінювала для нас обох! через веб і кризову форми🤦♀️🤦♀️🤦♀️ десь 3 тижні тому бо от от як переїхали. Куди прийде вп?😅чи хтось стикався з таким?
-
Если волнуетесь - позвоните им на горячую линию. Скажите номер заявки и возможно они вам дадут ответ на это
-
Та у нас зовсім пусто в графі медицина , ось гляньте … тому дуже хвилююся
-
Підкажіть, будь ласка: У полі destination (city, country) потрібно писати місто аеропорту, населений пункт перетину кордону чи вже то місто, де безпосередньо проживав? Дякую!
-
Через купу листів до dhl і іміграційної служби України
-
Поки ні, чекаю
-
А как вы узнали потом, что все таки дип почтой отправили?
-
Також побачив цей баг. Чи була якась відповідь?
-
Оплатили , все відправили , а паспорта немає і немає. В результаті , виявилось що паспорт в той самий день , забрала дип.пошта. Dhl гроші повернув, а паспорт чекали три місяці
-
Ох, блин А если я оплачу доставку сейчас, а заявление отправлю на пару дней позже, это поможет мне?
-
Терміну такого ніхто не знає. Як пощастить. Залежить від того коли буде дипломатична пошта. Особисто у нас, на другий день вже пізно було )
-
Може , але чекаємо вже 7 місяць 😨
-
Може це вони мають на увазі що вони ще не почали перевіряти чи ви маєте право на заявку ?
-
У меня девочка была с такой же проблемой ,ждала 8 месяцев карту …
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, що може означати раптом завершена eligibility та надісланий PAL після 5 місяців на Comprehensive security screening. Наш pvo Etobicoke.
-
@OstapBosak як ви думаєте, чи можуть продлити WP довше ніж дія закодон.паспорту. Зокрема, паспорт і теперешній WP до 08.26. Чи можуть дати довший WP ніж паспорт?
-
Мы ЕЕ прошли быстрее,чем карту жду
-
Есть и отказы, я с одной девушкой списывалась , вот она мне говорила что им был отказ по гуманитарке🙃
-
Тобто практики виключень для українців немає і не буде? Чи якзо довести, що не можеш прожовжити паспорт це можливо? Чи ні?
-
Я если честно не вникала, она просто поделилась своим опытом
12 Jan 2024, 17:45
Post 278788 of 393103
4 minutes ago