PR CUAET
-
Я бы срочно звонил и выяснял, какой у них там в системе сейчас актуальный адрес. А то да, могут и на неправильный выслать.
-
А якщо адреса в Correspondence Letter на стару адресу та й ще не в Канаді, а та яка була на візу Куает. Який процент що відправлять на нову адресу?😅 Яку я змінила через веб форму 3 тижні тому. І кризову….
-
Дякую
-
Яке саме підтвердження?
-
Добрий вечір, підкажіть , якщо я вже чекаю ПР (на федеральному етапі ), який мінімум по годинах, я маю відпрацьовувати , на тій роботі від якої подавалась ? Чи має це бути мінімум 30 год на тиждень ? Або все немає різниці , і можна працювати менше , дякую 🙏
-
Ні в WES
-
Підтвердження освіти маєте на увазі від ENIC?
-
где эта информация? нужен контекс
-
Добрий вечір! Чи можу я податись на новий WP з аккаунта чоловіка, чи треба створювати на себе?
-
Підкажіть, хто вже подав ЕОІ за новою системою. Чи можна туди вносити зміни? Чи ні?
-
Всім привіт! Хочу уточнити чи обов’язково в разі відсутності штампу в паспорті при вʼізді в Канаду додавати квитки на літак в пакет документів на PR?
-
Провінція Нова Шкотия
-
Доброго вечора! Необхідно відмінити заявку на зняття обмежень, я тут читала 2 варіанти: за номером телефону гарячої лінії та заповнити форму. Де її знайти? Можливо якісь ще є варіанти?
-
Ні, не потрібно, числа в аплікації буде достатньо.
-
статусы в кабинете ничего не значат. они живут своей жизнью
-
Привіт Хто замовляв довідку про несудимість з Німеччини, нотаріуси відмовляються засвідчити підпис, так як довідка на англійській, чи мав хтось з цим проблеми?
-
формы заполняются только на тех, кто иммигрирует- главный аппликант и его депенденты старше 18лет
-
Добрий вечір, підкажіть , якщо я вже чекаю ПР (на федеральному етапі ), який мінімум по годинах, я маю відпрацьовувати , на тій роботі від якої подавалась ? Чи має це бути мінімум 30 год на тиждень ? Або все немає різниці , і можна працювати менше , дякую 🙏
-
А як ви це робили ? У нас теж давно вже вийшов 6 міс
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 278823 of 384925
4 minutes ago