PR CUAET
-
Дякую.
-
Для податкової інше визначення, це саме з пояснень щодо pr аплікацій
-
Спасибо!
-
Дякую що поділились в чаті! 🙏 я приблизно так і асʼюмила, в Канаді багато чого на довірі працює, на порядності жителів.
-
Був сьогодні в Алгонкіні, говорив з співробітницею в офісі (на West Gate). Вона дала мені код для Canoo, хоч і визнала, що система дірява. Будь-хто може заюзати замість оплати за вхід Canoo membership, вони це знають, але не сильно паряться. Їх навіть не цікавить роздрукований перміт (навіть об'ява про це на дверях висить), а тільки номер машини (який вказано під час купівлі перміту онлайн). Коротше, я типу все вірно зробив, але ніхто б колупатись не став, якби пробивали мій номер авто. Є перміт - добре. А як його оплачено, чи оплачено взагалі - то вже не важливо. Якось так.
-
Трохи заплуталась. То якщо я common law з громадянином Канади, а з попереднім чоловіком розпочато процес розлучення (як розумію за визначенням - legally separated), то я вказую чи не вказую попереднього чоловіка як dependent, non accompanying? Мені здавалось, що не треба, але чи правильно це.
-
Дякую
-
я просто у онлайн банкінгу скачав усі транзакції надходжень за необхідний період і все (у мого банка там видно від кого надходження)
-
І теж впірваємо від інформації з цього чату... бо і забули як то заповнювали, що там і як там... і інформація про те що люди з жовтня чи листопада чекаю на номери справ лякають ще більше....
-
Ми ще чекаємо також 11 січня подача)
-
У меня 4 января и пока тишина 😅
-
Початок січня 3 - 4
-
Це не драми, це мої відчуття..
-
Не треба драматизувати.Це одиниці. Жовтень вже пр отримує декілька місяців. Листопад - еліджибиті.
-
А как найти эту информацию? Я на сайте вижу только то, что им нужны квалифицированные медицинские работники
-
Але на пр інший розмір В норм ательє ціна десь 25-30 на одного
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка електронну пошту Посольства в Оттаві?
-
Дякую, і це дуже важливо знати! І це дуже радує! Всім швидкого Пр
-
Ок. Я вам написав реалії.
-
вы не указываете. я же вам дала цитату, где написано, что если вы в common law с другим человеком, то ваш separated spouse не является вашим dependant и в анкете не указывается, как dependent
12 Jan 2024, 17:45
Post 279367 of 407948
2 minutes ago