PR CUAET
-
Дякую
-
я просто у онлайн банкінгу скачав усі транзакції надходжень за необхідний період і все (у мого банка там видно від кого надходження)
-
І теж впірваємо від інформації з цього чату... бо і забули як то заповнювали, що там і як там... і інформація про те що люди з жовтня чи листопада чекаю на номери справ лякають ще більше....
-
Ми ще чекаємо також 11 січня подача)
-
У меня 4 января и пока тишина 😅
-
Початок січня 3 - 4
-
Це не драми, це мої відчуття..
-
Не треба драматизувати.Це одиниці. Жовтень вже пр отримує декілька місяців. Листопад - еліджибиті.
-
А как найти эту информацию? Я на сайте вижу только то, что им нужны квалифицированные медицинские работники
-
Але на пр інший розмір В норм ательє ціна десь 25-30 на одного
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка електронну пошту Посольства в Оттаві?
-
Дякую, і це дуже важливо знати! І це дуже радує! Всім швидкого Пр
-
Ок. Я вам написав реалії.
-
вы не указываете. я же вам дала цитату, где написано, что если вы в common law с другим человеком, то ваш separated spouse не является вашим dependant и в анкете не указывается, как dependent
-
consul_ca@mfa.gov.ua
-
Не забываем уточнять, что часть октября еще eligibility в глаза не видели, а часть ноября aor с био и картина будет более достоверной.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка як податись на продовження саме візи канадської для можливості виїзду і в'їзду знову в Канаду? (work permit ще 2,5 роки діятиме)
-
Спасибо за все ответы сегодня! Стало проясняться.
-
Супер! Дякую. Це не далеко від мене. Заїду. Не знаєте часом чи працює фотоательє в неділю ?
-
Я робив в понте клер В цьому центрі CF Fairview Pointe-Claire
12 Jan 2024, 17:45
Post 279373 of 389812
3 minutes ago