PR CUAET
-
То росіянка була
-
Перекладачі з /на польську мову
-
http://atia.ab.ca тут можна шукати сертифікованих перекладачів в Альберті
-
Любое приличное бюро переводов делает таки справки уже много лет,сотрудничая с МВС. Проверьте может в Вашем регионе есть такой и обратитесь. Хотя привязки к месту проживания нет
-
Це просто або агонія, або бажання нагадити, або все разом. Не хочу нічого казати про нашу державу, окрім того, що вона ніколи не намагалася поліпшити життя народу, тому що належить вона не простим українцям, а тим, чиї інтереси обслуговує.
-
Люди питають кожен день просто)
-
Конечно, но программа новая и в правилах очень не четко написано, многие спрашивают
-
Это написано на офсайте много лет уже. Биометрия и медицина сдаётся по всему миру без привязки к Канаде
-
Тож про витяг з Дії я знаю. В мене було зовсім інше питання
-
@AnyaKiwi можете пожалуйста закрепить мой предыдущей комментарий, я немного исправила ошибку в информации которую я писала несколько дней назад про необходимость находиться в Канаде?
-
Так тоді буде більше причин українцям подаватися на біженство та гуманітарні візи. Фактично країна кидає свого громадянина на призволяще
-
Його потім ще треба відправляти в Посольство або ж Консульство і ще невідомо скільки чекати потім від них
-
Та не буде там цього закону. А якщо і буде, то крім закону, є практика його використання. Як казав вище, ще є ч.3 ст.22 Конституції та право громадянина подати скаргу до КСУ, якщо держава відносно нього діяла неконститутаційно, і визнати закон або його певні норми недійсними
-
Про необходимость находиться в Канаде. Дозвонилась до иммиграционного служащего. Выезжать можно. Необходимо только при подаче и получение быт в Канаде. Она подтвердила что биометрию и медицину можно проходить за пределами Канады. Нет необходимости весь период находиться в стране. Но, в процессе, может быть запрос на интервью (это не обязательный этап) или документ при апрувал ПР в короткие сроки 7-14 дней и необходимо будет оказаться в Канаде.
-
І сюрприз, там не має ні одної згадки про обмеження надання консульских послуг, а також немає згадок про електронні повітски
-
Там вийшла вже 4 редакція цього законопроекту
-
Доречі
-
Паспорти є власністю держави. Залишимо питання, чому за них сплачується мито, але. Тому визнати їх не дійсними Україна може. Але для інших держав ці паспорти будуть дійсними до терміну, вказаному в самому паспорті. Ненадання консульских послуг буде порушенням міжнародних обов'язків України і ця обставина може сприяти лише тому, що в українців не будуть вимагати надати той чи інший документ, якщо консульство їм в цьому відмовило. І ще це може бути підставою для позовів громадян до України.
-
При чому тут дезінформація, якщо є законодавство?)
-
Не дуже думаю, що Канада буде за те, щоб виїжджало працездатне населення, яке платить податки та підіймає економіку. Дуже сумніваюся, що якимось чином Канада, як амбассадор прав та свобод людей, буде когось там видавати.
12 Jan 2024, 17:45
Post 2793 of 403131
2 minutes ago