PR CUAET
-
Хоча б на те, що коли закінчаться аплікації жовтня, яким видали еліджибиті, то вони вимушені будуть роздати залишок😌
-
А сама сила візітор рекорд після виїзду з Канади втрачається чи ні?
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
визитор рекорд не разрешает вьезд. для вьезда нужна виза. без нее на самолет даже не посадят
-
Почему? У них подойдет ноябрь, который уже с лета получает eligibility, ему надо будет давать порталы и декабрь которому надо давать eligibility. Если бы речь шла о какой-то осмысленной последовательности, они бы закрыли по eligibility октябрь до ноября. Какие основания думать что они это вдруг сделают до декабря? Никаких.
-
Добрий вечір. Підскажіть будь-ласка чи може на один слот зробити паспорт мати собі і дитині до 14 років? Дякую
-
Скажіть хто чекає ще з березня ? Таких багато ? Бо бачу подають в серпні і отримають одразу
-
Нажаль ні.
-
Ні. Треба ловити дорослий і дитячий слоти.
-
Подскажите, пожалуйста когда обновляются слоты в Латвии?
-
Я зловила якийсь відмовний, бо був один і не в той день, що мали викладати. І коли приїхала, то мого прізвища в консульстві на той день не значилось. Показала імейл з підтвердженням і його попросили переслати на їх імейл якийсь додатковий. Але прийняли, просто перепитали, чи я у вівторок зловила чи інший день.
-
підскажіть нам будуть рахувати 3 роки із дня отримання нового ворк перміту чи з дня подачі?
-
Люди які летіли і повертались пишуть що не втрачає силу. Я наступного тижня буду летіти, перевірю
-
t.me/prcuaet/19036/326135
-
Виходить як повезе ) чи все таки по статистиці йдуть перші у кого сроки піджимають?)
-
от 1 месяца до 8ми
-
Окей а за скільки часу його приблизно схвалюють ?) дякую ☺️
-
Дякую
-
t.me/prcuaet/19036/293324
-
Ukrainian Family Reunification
12 Jan 2024, 17:45
Post 279412 of 403124