PR CUAET
-
І мені будь-ласка)
-
Тобто якщо зараз рівень приблизно "3",то купляти за 125$ чи який ?Дякую
-
Ті, що по 17 просто мають два тести тільки, той що 20 ( accelerate bundle) це міні курс для самопідготовки, але я не знаю, чи він вам підійде
-
Закріплене повідрмлення #3
-
Й мені будь ласка
-
Подскажите, пожалуйста, при заполнении формы про историю поездок (IMM 5669) если летел в Монреаль из Испании с 4-х часовой пересадкой в Португалии, указывать нужно только Испанию или и Португалию тоже? Фактически паспортный контроль был из Португалии.
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, документи подаються - скан оригіналу плюс засвідчений переклад ? Чи засвідчена фотокопія оригіналу плюс переклад?
-
Добрий день. Підскажить, если моя донька подає документи на PR по програмі воз'єднання сім'ї, то коли вона получить документи, може вона мені допомогти податися по тієй же програмі?
-
Доброго дня, таке питання чи можна змінювати адресу проживання після подачі? Чи все таки, потрібно жити на тій, яку вказали, до поки не получим PR?
-
В мене : подав 18.06.2023-26.10.2023 сьогодні прийшло на почту AOR
-
ось тут є вибірки за цей рік www.ontario.ca/page/ontario-immigrant-nominee-program-oinp-invitations-apply
-
Іріна а як ви вважаєте потрібно додавати фото Ваших родинних стасунків? на природі в цкркві та таке інше?
-
Підкажіть є десь подивитись прохідний бал для "OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream" і історію його?
-
Я просто був в шоці коли вона мені ціну сказала. Бо вона в тому числі може завряти документи з України, наприклад дозвіл від батька який не супроводжує на іміграцію дитини. Тому те що онлайн це дуже цінно
-
А ну так, переплутала 😅 дякую)
-
В заявках впринципі одна людина, там родичі не мають на процес впливати, на відміну від федеральної частини
-
Дякую
-
Тільки що про це трошки вище була мова по контактам ))))
-
Добрий день, я правильно розумію що цю частину форми 0191 треба завіряти нотаріально?
-
Різниця в 5 баксів не дуже велика.....А Commissioner of oath потрібно ще знайти теж )))
12 Jan 2024, 17:45
27992/457779
5 minutes ago