PR CUAET
-
Торонто - фотокамера сьогодні працювала для дорослих. 🎉
-
Яка провінція? Ви не зможете пройти веріфікацію через сайт сra. Тільки через провінційного партнера (якщо у вас вс та Альберта). Але і це буде не раніше як вони внесуть ваш рекордс по першому звернені (якщо подали 151, то через 2-3 місяця). Але там не потрібно вносити сін. Вам потрібно створити веріфікований аккаунт на вашому провінційному сайті і заходити через нього
-
15 жовтня о 18 годині по часу провінції консульства
-
Visitor record потрібен щоб залишатись в канаді більше 6 місяців. Якщо родич їде додому достатньо вказати візітор статус який і так буде
-
добрий день. підкажіть, будь ласка, в репорті від ВЕС у дівчат з дівочим прізвищем в дипломі - саме воно , дівоче вказане в полі - 'name on credential'? в шапці над датою народження вказано поточне прізвище. так правильно?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста какие-то курсы для подготовки к CELPIP
-
1. Тато - депендент, правильно. Якщо не їде - то non-accompanying. 2. Діти сестри - не потрібно 3. Ваші діти - не потрібно
-
Ми можемо вам з цим допомогти, є швидкий варіант та не терміновий, напишіть мені в особисті
-
Віза дає візитор статус до 6 міс. Якщо залишатися на довше - тоді треба візитор рекорд.
-
Я продовжила. Ви wp. продовжите і потім подавайтеся на візу, віза і так платна і на неї в будь-який час можна подаватися.
-
Добрий день. А на якому з цих етапів може статись ситуація, коли отримувач PR знаходиться не в Канаді і не може влетіти, бо попередні статуси не дійсні?
-
Дякую
-
Після отримання coPR
-
@OstapBosak Доброго Дня! Підкажіть, будь ласка. Отримала підвищення на роботі. Чекаю поки hr опрацює документи і офіційно переведе на нову посаду - це займе декілька днів. Якщо за ці пару днів мені прийде ITA, а офіційно переведуть після цього вже, це буде проблемою? Чи варто уже оновити профіль just in case і поставити що я на новій посаді? Там же тільки місяць вказувати треба, день не треба
-
Дякую А якщо це не основний аплікант, то як він отримує coPR? І це вірно, що не основний аплікант може на момент отримання бути за межами Канади? Саме цікавить чи не матиме не основний аплікант проблем з виїздом в Канаду?
-
Будь ласка, поділіться інформацію по цьому питанню коли отримаєте відповідь.
-
Це дуже мʼяко сказано😂 я пів року тому гралась на протязі 8 місяців, щоб зловити собі слот, бо мій паспорт закінчується в грудні, а зараз на черзі паспорт чоловіка, то я вже морально готую всі всої нервові клітини. Всім успіху
-
Клуб болю і відчаю!😅😅😅🥲😭
-
Не має різниці чи статус візітор чи воркер для цієї програми оскільки вона не економічна. Візу відскануйте це і є ваш візітор статус
-
Так, потрібен час, щоб вони обробили інформацію. Але все рівно є сенс зробити аккаунт на Альберта.ка для подальшого використання (там теж потрібно пару днів чекати фізичний лист з кодом)
12 Jan 2024, 17:45
Post 280463 of 384880
less than a minute ago