PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть, якщо я подавалась на новий ворк перміт, але не підгрузила документи про сплату fee і прийшла відмова аплікації, що робити далі? Чи маю я можливість подати аплікацію знову? Чи потрібно відправити чек про оплату?
-
Вітаю, друзі. Потрібен СЕРТИФІКОВАНИЙ перекладач з української на англійську, перекласти податкову декларацію з України. Порекомендуйте когось. Дякую
-
Маячня якась в їхній відповіді, ніби робот писав, нічого конкретного не написали, хз як вони це будуть обробляти 🤞
-
Зрозуміла, дякую! Ще такий момент. Мені система вже додала балів, хоча до повних 2 років ще залишився місяць. Я розумію, що подавати тільки як тільки доберу достатньо днів, але чи не буде це якоюсь проблемою в моєму випадку через зміну позиції? Особливо якщо це буде після ita. (Нок підходить під ее)
-
Это тоже так
-
Дякую, але переклад в Україні мене не цікавить, мені потрібен місцевий сертифікований переклалач для документів для CRA.
-
Вітаю! Update: сьогодні (7.10) прийшло eligibility 🎊🎊🎊
-
Подібне зарахування це норма, проте це система - офіцер же має бачити повний стаж і робити оцінку для підтвердження eligibility & CRS points. ЕЕ дозволяє комбінацію ноків, головне щоб вони всі були Teer 0-3, і мінімум 1 рік відпрацьовано (мінімум 1560 годин). Якщо ж в вас category based - головне щоб 6 місяців по конкретному НОК за останні 3 роки.
-
Спасибо большое!!!
-
Все як завжди, в теорії кажуть одне, а по факту працює все по іншому😵💫
-
Из другой группы инфа: сейчас за 28 мая.
-
t.me/prcuaet/206046
-
Вітаю. Тут нижче є гілка з перекладачами . Напишіть їм спочатку.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хтось знає яку дату сьогодні опрацьовують на АОР?
-
наличие work permit не обязательно t.me/prcuaet/1783/329309
-
Бакалавр і спеціальність в одному інституті, треба окремо заповнювати чи це одне навчання?
-
А що зазвичай вони присилають якісь лист в відповідь що заявка прийняла ? Нам теж не прийшла доречі… ви додзвонились їм ? Як вони знайдуть заявку якщо немає ніякого номера для справи .
-
Я вважаю по цьому питанню, коли просимо декларацію від роботодавця, просимо його вказати два коди (2017 та 2022 версії). А вже в самій аплікації вказуємо з версії 2022
-
Хто має інформацію скільки в Україні коштує медогляд на пр?
-
у меня есть Alberta.ca, но через него тоже не видит мою информацию
12 Jan 2024, 17:45
Post 280496 of 402600
4 minutes ago