PR CUAET
-
Я пробувала дзвонити двічі сьогодні і жодного результату. Коли натискаю 0, щоб поговорити з людиною автоматичний голос каже, що у них зараз high call volume і дзвінок переривається
-
Поділіться посиланням на групу щодо перевезення тварин в Канаду, БУДЬ ЛАСКА
-
Якщо вони завірять нотаріусом переклад то це підходить і трохи дешевше, сертифікований в Канаді перекладач трохи дорожче.
-
Дякую тоді треба і нам дзвонити , ну капец звідки це я можу знати не ясно . І головне що тут вже тусуюсь в цій гілці і тільки зараз зрозуміла що мабуть і в нас щось не так пішло )) Uci це на ворк перміту , так ?
-
На цьому порталі більше нічого і не буде мінятись. Він більше не потрібен. Збережіть тільки аплікацію там є опція. Все буде на пошту надходити
-
Маєте на увазі форму 5669? У Вас має бути 2 окремі дипломи, на два різні рівні, з різними роками. Я думаю, що так, заповнюєте спочатку один рівень, потім вищий.
-
Підкажіть, будь ласка, як подавати фінансову інформацію якщо self-employed?
-
Я вірно розумію останній AOR від 3 січня 2024 і далі тиша?
-
2-ой портал был 25 сентября, еще жду eCOPR (номер COPR в трекере уже есть). Кто еще ждет? Или уже получили?
-
Так на ВП. Але хто вам скащав що у вас проблеми. Це просто паніка бо декілька аплікацій загубили і тепер всі намагаються отримати додаткові гарантії. У вашому випадку це дійсно треба зробити.
-
По чому ви судите, що щось пішло не так? Коли була ваша подача?
-
Навчання в школі 10 років це elementary/primary чи secondary high school?
-
Так пишуть треба що б лист прийшло в на пошту зразу після подачі , я взагалі думала що все добре і не хвилювалась . Подача червень , там є на фото.
-
Велика дяка вам за це пояснення і контакти. Ті питання, що я не знайшла в чаті, вирішила по наданому телефону. Дуже вам дякую за допомогу
-
4 сьогодні було
-
Можна я спитаю, бо не розумію, навіщо намагаєтеся змінити чи змінюєте дані дитини, якщо, як я зрозуміла, все робиться через кнопку Сабміт документс?
-
Мені здається, варто почекати результати першої фактичної вибірки. Бо так, загалі по загалям, думати та припускати можна все що завгодно
-
🤗дякую ,подавали 27травня,зараз пришло запрошення на біометрію
-
Дякую , будем телефонувати напишу потім який результат загальний.
-
Так, так і має бути.
12 Jan 2024, 17:45
280525/443373
3 minutes ago