PR CUAET
-
Ось і я теж в розгубленості через колишню роботу моєї мами (чи вказувати її, що вона працювала в офіційній державній установі чи ні)? В трудовій книжці на цих посадах стоїть печатка, що це відділення МВС України.
-
Розʼясніть, будь ласка, що робити в моїй ситуації. Я зробила сертифікований переклад тут в Торонто у Віталія Соколова, 3 сторінки на документ: перша сторінка - перекладач пише про свої регалії і ставить печатку, друга - сам переклад, третя - фотокопія документа. Я думала, що цього достатньо, але тут читаю про сертифіковану копію оригіналу. Це щось інше? Affidavit? Погляньте чи підходить ця печатка, будь ласка? Чи потрібно ще йти до нотаріуса?
-
Вітання! Ситуація нестандартна. Фул-тайм річний контракт відпрацювала (скінчився в листопаді). Потім в тій же організації було 2 місяці парт-тайм, тепер від тієї самої організації є job offer на temporary full time position на рік і більше. Питання: 1. Як бути з пейстабами , якщо останній по фул-тайму отриманий ще в листопаді, а потім два місяці парт-тайм? 2. Чи є eligible job offer ( в рамках АOS), якщо він для temporary position (35 годин і тривалістю рік і більше)? Дякую щиро завчасно!
-
Дякую
-
В програмі вказано, що достатньо 30 год на тиждень. Але якщо менше, то можливо дійсно краще додати пояснення з довідкою від лікаря.
-
Якщо подаватися як childcare, чи правда, що досвіду канадського можна не мати. Отримав job offer і можна подаватися
-
написано що з країни де резидент теж не потрібно, але не скажу точно
-
List all trips you have taken outside of your country of origin or of residence in the last 10 years (or since your 18th birthday if this was less than 10 years ago).
-
У будь-якому випадку це дуже індивідуально все, кожен кейс будується на особистих обставинах і гарний адвокат знає як все аргументувати та впевнити офіцера.
-
Я не думаю, що Канада знає щось про українські ранги. Я б не перекладала цей вид діяльності як «державна служба» і не привʼязувалась до українських/радянських визначень, а радше б відносилась до цієї роботи як «робота на урядову організацію». Я б вказувала цю роботу у відповідному розділі, щоб в офіцера не було потім шансу придертись за misrepresentation. І щоб вам потім не довелося довго пояснювати офіцеру про українські ранги держслужбовців і чому ви вирішили цю роботу не вказувати у відповідному розділі
-
Але при цьому потрібно доказати, що діти зі стресом - довідки від психолога. Від лікаря. Показати що дітям тут краще - мову вчать (лист від вчителя зі школи що дитина молодець, старається, а це завжди так бо наші діти всі великі молодці і дуже сильні). Справки з місця роботи та аренда житла…Нажаль, війна в рідній країні не є аргументом для гуманітарної програми, про це багато казали…тобто все одно це час.
-
Якщо у людини будинок разбомбили в Україні,місто під окупацією , у людини діти зі стресом від цього то можна і відразу подаватися
-
Мене теж турбує це питання. Вибачте, що влажу. Я працювала діловодом у Подільському воєнкоматі міста Києва цілий 1991 рік, а тоді не було ще державної служби. Прийшла в Міністерство в 1995 і там дали 11 ранг і сказали пізніше, що воєнкомат, то теж державна служба. Але ж її тоді ще не було і ранг мені тоді не присвоювали. Чи буває державна служба без рангу, скажіть, будь ласка. Що писати у цій ситуації?
-
В Канаді ні,але через яку країну збирається летіти в Канаду без біометричного? Хіба що через Туреччину чи ОАЕ
-
А якщо були. Як тепер поступити?
-
Тому одразу по приїзду це навряд чи можливо зробити)
-
Просто щоб доказати що ви цінна частина суспільства і Канада має вас залишити - потрібен час щоб збудувати і показати ту цінність вашу тут)
-
Саме так
-
Якраз гуманітарна програма є програмою, за якою йдуть коли не можуть пройти по іншим, часто - medical inadmissibility. Це програма виключення, грубо кажучи ви офіцеру доказуєте «я цінна частину суспільства і не буду тягарем, але у мене є але. При чому ці «але» не заважатимуть мені бути повноцінною частиною суспільства, я не стану тягарем податкової і соціальної системи. Причин подачі по гуманітраці є декілька, в залежності від ситуації; вам адвокат має підказати чи підходить вам ця програма.
-
А вони вам скажуть: так ви чому не йдете по звичайним програмах? У нас їх...
12 Jan 2024, 17:45
Post 280 of 386048
2 minutes ago