PR CUAET
-
Привіт!) Хотіла уточнити, можливо в когось була схожа ситуація - створили профіль в ЕЕ і зразу ж заповнили форму по Alberta Tech Pathway. А потім через 24 год лише в профілі ЕЕ оновилась інформація, що ми відповідаємо мінімальним критеріям. І запрошення на подачу від Альберти не прийшло (2 дні минуло). Підкажіть будь ласка це нормальні терміни, неважливо, що в профілі ЕЕ статус заявки оновився через 24го після заповнення форми на Alberta Tech Pathway?🙏 Не треба ще раз форму заповнювати, просто чекати?🙏 Буду вдячна за відповідь 🤗
-
Іти в фотостудію. якщо в них немає песатки, можуть від руки написати
-
1. та 5. Скорочуйте. Якщо скоротити внятно не виходить, даю лист з повними назвами та інформацією який додаю до заявки 2.3.4. Останній приліт в Канаду можна не вказувати, але все решта я вказую.
-
Точніше мають дати 3 роки сумарно від дати вїзду
-
Зазвичай так. Хоча були вже тут випадки коли давали на нові повні 3 роки
-
Тобто був меньше 3ох років, вони подали на продовження і їм відмовили, чи дали знову на сумарно меньш ніж 3 роки? Треба дивитися в аплікацію і документи щоб щось підказати
-
Тобто по новому мені додадуть різницю в днях, якщо подавати онлайн?
-
Моїм друзям взагалі не продовжили. Хочу спитати чи в когось був такий випадок
-
Якщо ви ще не приїхали, то в аеропроту показуйте оба паспорти і просіть перміт на 3 роки. Переважно дать. Якби не дали, то вже в Канаді подасте онлайн на продовження по новому паспорту.
-
Подавалися, і декому навіть давали на нові 3 роки. Але як на мене це не масове явище.
-
І продовжувати і робити новий паспорт (бо новий зараз більше пів року може зайняти). З продовженим подаємося на продовження статусу, і по отриманню нового статусу на нову візу (якщо треба)
-
Так 5708 правильна форма
-
Оналйн через IRCC кабінет на продовження статусу (visitor record extension) І якщо не горить, я б на візу подавав би вже як буде новий VR
-
Також цікавить як вмістити повні назви, та ще й на двох мовах, якщо обмеження по символах
-
Можуть не дати JAL
-
Супер, дякую вам велетенське)
-
Якщо перекладач ATIO тоді не потрібно. Якщо інший (тому що не зможгли знайти ATIO), тоді треба завіряти
-
www.ontario.ca/document/oinp-document-checklists/oinp-document-translation-and-notarization
-
Дякую, а чи треба їх завіряти нотаріально?
-
Для OINP потрібні переклади від Онтарійських сертифікованих перекладачів.
12 Jan 2024, 17:45
28121/443352
3 minutes ago