PR CUAET
-
Подавалися, і декому навіть давали на нові 3 роки. Але як на мене це не масове явище.
-
І продовжувати і робити новий паспорт (бо новий зараз більше пів року може зайняти). З продовженим подаємося на продовження статусу, і по отриманню нового статусу на нову візу (якщо треба)
-
Так 5708 правильна форма
-
Оналйн через IRCC кабінет на продовження статусу (visitor record extension) І якщо не горить, я б на візу подавав би вже як буде новий VR
-
Також цікавить як вмістити повні назви, та ще й на двох мовах, якщо обмеження по символах
-
Можуть не дати JAL
-
Супер, дякую вам велетенське)
-
Якщо перекладач ATIO тоді не потрібно. Якщо інший (тому що не зможгли знайти ATIO), тоді треба завіряти
-
www.ontario.ca/document/oinp-document-checklists/oinp-document-translation-and-notarization
-
Дякую, а чи треба їх завіряти нотаріально?
-
Для OINP потрібні переклади від Онтарійських сертифікованих перекладачів.
-
Пишу вам в приват
-
Закріплені #3
-
Скидай в чат і прикріпи
-
Хто подавався на OINP foreign worker stream, скажіть будь ласка коли ви робили переклад документів на підтвердження українського досвіду роботи, ви цей переклад завіряли нотаріально? І чи потрібно брати роздруківку цих перекладів чи вистачить лише у цифровому вигляді?
-
Я в свій час робила ПР, як була в Україні, то ті самі вимоги - відносите їх у фотостудію, на зворотній стороні, якщо в них немає печатки з адресою, пишеться вся необхідна інформація вручну
-
Богдана по Альберті. І Остап також.
-
Скиньте і мені, будь ласка. Дякую
-
Будь ласка.
-
Скиньте і мені, будь ласка 🙏
12 Jan 2024, 17:45
28130/443387
less than a minute ago