PR CUAET
-
А довго чекали?
-
Дуже дякую за Ваші відповіді!
-
Скажите, пожалуйста, подались ребенку на паспорт еще в июне. Паспорт до сих пор в «виготовлено, але не доставлено до установи» статусе. Есть кто-нибудь с Эдмонтона, кто уже получил, кто позже нас подавал? Говорили 2-3 месяца.
-
Алекс і Катя, ми за Вас дуже переживаємо, щиро. Але підійдіть до цього питання з іншої сторони, з т.з. склянки напівповної, відпустіть ситуацію і все швидко прийде, не гнівайтесь на них.
-
Де в них там логіка взагалі,надіюсь вам разом з біометрію слідом і P1,P2 та Ecorp накинуть.👍
-
Нарешті запит на біометрію🥳☺️
-
Реально. Якщо чогось не буде, відправлять робити копії. Формують паперову особисту справу на кожного.
-
Сподіваюсь там щось позитивне :)
-
Зайшла!!! Дуже дякую за повідомлення 🥹
-
Війна продовжується тому українців більше в канаду не пускають дивна логіка як на мене. Для тих в канаді так їм подовжують щось постійно.
-
Я теж так думала 😒 До ircc телефонувала - сказали, що все нормально, чекати далі 🤦
-
Вітаю. Маю декілька запитань щодо подачі документів. Задля документа, що свідчить про рідство потрібен підпис юриста. Який має бути юрист в Канаді: нотаріус чи адвокат? Дякую
-
економічна це те де на основі конкуренції базованій на твоєму досвіді та освіті дають пр
-
Ви знаєте за скільки ?
-
Вже не має слотів я так розумію???
-
Слоты не продають, а беруть гроші за послугу зловити. Для цього ще треба надати свій електронний підпис людині що цим займається, тоді його можна буде за вас спіймати. Та що люди що не прийшли то просто не прийшли.
-
Ні, альберта провінційна програма. Гуманітарка це вже з назви не економічна. Наша програма субгумунітарна теж
-
Усім привіт, подавати заявки можна включно з 22 жовтня? Немає надії що програму продовжать на місяць-два?🙀
-
Обіцяють доставку диппошти в Едмонтон на кінець жовтня.
-
Таке буває. У мене дружина отримала біометрію на два місяці пізніше за мене наприклад. Хоча всі одразу отримують зазвичай
12 Jan 2024, 17:45
Post 281567 of 401503
4 minutes ago