PR CUAET
-
Підкажіть, а якщо процес розгляду по цій програмі сильно затягнеться, чи можна буде заявку по возʼєднанню сімʼї відкликати і податися по інший програмі наприклад?
-
Подскажите как каком сайте ловить слоты?
-
Лишається лише чекати
-
Все не так. Просто дуже багато людей хотять зробити паспорт. На скільки я бачив в місяць приблизно 300 слотів, а бажаючих десятки тисяч
-
Альберта
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи можна подавати на Ворк перміт, чи стаді для дитини 16 років зі свого кабінету ircc. Дякую
-
Шо за книжки?
-
Дуже дякую! 🙏🥰
-
Якщо не вистачає нервів ловити то можна делегувати іншим) А дітям не продовжують паспорт? У мого просто ще 2 роки, нема сенсу новий робити
-
Так, можна, але якщо вже почали розглядати (після АОР) то processing fee не повернуть. Тільки right of PR і біометрію
-
смешно, когда коррупцию называют "делегированием". в новую страну со старыми традициями 🤦🏼♀️ если бы слоты не нужно было "ловить", бизнеса на ловле слотов не возникло бы. а так да, слоты уже выложены, но их нет, потому что их боты разобрали.
-
NL така ж ситуація
-
Питаннячко.В мене запросили нову медицину,довідку з роботу,форму по номінації.Все додав,що тепер наступне вони можуть запросити,до чого готуватися ?
-
Ось ці.
-
Продовжують за місяць , а так треба робити повністю новий , візитор роблять не місяць , а більше часу на візиторі моїх дітей написано must leave Canada після закінчення , я ловлю слот вже 4 місяці активно , і один рік не сидячи по 2 години, платити ті ціни що вони називають за місце я не можу , та і це тупо …
-
17 жовтня було б два місяці
-
Вам лень тыкать кнопки или у вас не получается - это сделают за вас. Не вижу коррупции.
-
а в чем заключается "помогание"?
-
Извольте в чем выражается коррупционная составляющая? Можно даже ссылкой на законы. Нигде не указано что вам не могут помогать записаться, говорится только что нельзя пользоваться чужим. Такі цікаві люди, ну жесть
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 281605 of 399995
3 minutes ago