PR CUAET
-
Так
-
Я ще чекаю на BIL 🥲
-
Но вот такого аппдейта нет? У меня в июле тоже был запрос, но другой. И после вот такой аппдейт выкатили.
-
Доброго вечора. Якщо людина отримала лист про надання постійного місця проживання, але ще немає самого пластику, чи можна вважати це вже піаром?
-
Another one bites the dust...! Banned Юлия. Reason: покупка слоту
-
Юлия [5101030725] заблоковано. Причина: покупка слоту
-
/ban покупка слоту
-
Куплю слот
-
Був дозапит, в липні, на місце роботи дружини, відправив за допомогою вебформи. Отримав підтвердження що отримали.
-
Как заполнить новую заявку на доставку паспорта если я не знаю управления ДМС, оформил детские паспорта в посольстве в Торонто.
-
То для нотаріуса буде достатньо цього листа, аби завірити декларацію про родинні звʼязки?
-
Якщо є аор то я б відправила зараз
-
Вам не прийшло з AOR?
-
Шановні земляки! Підкажіть будь ласка: СКІЛЬКИ ЗАРАЗ КОШТУЄ ПОДАЧА НА ПРОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT на двох дорослих і на двох маленьких дітей? Дякую.
-
Доброго вечора, громадо! Чи потрібно якось інформувати IRCC про зміну перманентної адреси після отримання ITA?
-
Так, чула ,що це затримує розгляд нажаль(((
-
Я бы Вам рекомендовал позвонить в Консульство и лично спросить… Вроде как они хотят видеть РЕЗЕРВ+. Лучше, уточните у них.
-
Ні, бо не заплатив коли подавався, 26 серпня отримав АОР та запит на оплату біо, і досі ще чекаю, чек вони отримали показує в мене у особистому кабінеті
-
Ми ж не знаємо нічого про людину і його фінансову забезпеченість до прибуття в Канаду) Чи банально навіть скільки і де в нього і його дружини та родини загалом нерухомості вже є, чи було до цього
-
Є інсайдери? Продовжать цю програму чи ні?
12 Jan 2024, 17:45
Post 282235 of 387374
less than a minute ago