PR CUAET
-
Так, буває на жаль
-
а в когось офіцер робив запит на документи, які і так були в заявці? Мені прийшов лист надати інформацію, я відправила, по заявці статус - documents requested і тиша. На скільки це може затягнути розгляд?
-
AOR так, але купа Українців вже отримали ПР. При тому що для всіх інших це 16-18 місяців процес
-
Це ж прекрасно, означає що нормально і швидко система працює
-
Не певен що, це для українців щось пришвидшили . Є збірна таблиця з хронологією з форуму canadavisa по напрямкам pnp non ЕЕ . І тут нічого не залежить від національності . Майже всі хто подався до червня вже отримали aor. docs.google.com/spreadsheets/d/1U00ooiZO57vNqjpgsTvhciDdiffcozBk8os9T_zkXVg/edit
-
Це для всіх не Українців. Тільки в нас такі преференції
-
Це напевно в тому випадку коли один із членів сімʼї знаходиться поза межами Канади А для тих хто тут на загальних підставах Скорегуйте якщо я помиляюсь Дякую
-
Від сабміту до отрмиання номеру файлу і початку розгляду. Взагалі нормально весь процес федеральний після ПНП займає 16-18 місяців. Це Українцям зараз пришвидлшують, але це не гарантія що всіх будуть за 3-5 місяців процесити.
-
2-6 міс на повний процес від дати сабміту до ПР, чи маєте на увазі від сабміту до розляду?
-
Українцям часто свидше, але ...
-
AOR зазвичай займає 2-6 місяців
-
Тут по всякому буває, може і більше зайняти на жаль. Можете спробувати подзвонити але без номера складно щось дізнатися
-
Питання було про федеральний етап після AOS ( не ЕЕ стрім)
-
Мова йде про AOR (Acknowledgment of Receipt)? Хіба він для федеральних стрімів по ЕЕ не автоматично видається в межах кількох хвилин після сабміту?
-
У меня CEC и больше 2 мес тишина. После получения AOR
-
4 міс ( ауч, боляче) Дякую за швидку відповідь
-
Чекайте кілька місяців. В моєму випадку 4.
-
Привіт народ, питання по федеральному етапу Засабмічені документи, все ок, та не йде лист про "прийняття документів" і аплікація висить як Submitted і без номеру. Питання 1. Чи писали Ви кудись щоб якось штовхнути розгляд чи просто сиділи і чекали чудо і меілу? 2. Скільки часу зайняло у Вас від Submit до листу з номером справи.\
-
@OstapBosak
-
Мені дуже допоміг цей канал щоб з 8 зробити 10 по спікінгу за тиждень ))) Гарні tips and tricks саме для проходження СЕЛПІП m.youtube.com/c/MadEnglishTV
12 Jan 2024, 17:45
Post 28228 of 398846
13 minutes ago