PR CUAET
-
Все классно, но в последние время лично я столкнулась с тем, что работодатель тупо отказывает в документах для пр или не берет на работу без пр. Не все могу выучить французский. Я например вообще его не понимаю пробовала учит несколько раз и не понимаю его
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка..якщо відмовили в продовженням ВП. Що порадите...дякую
-
Чи валідна ваша біометрія, можна подивитися тут: onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca/extapp/bioStatusQuery
-
Доброго дня Скажіть а є там такий файл work experience in Canada. Що туди грузити? Бо лист від роботодався я загрузила до employment
-
Там первая Е и девять цифр, нельзя не найти. Application number E123456789 вот так выглядит.
-
Я ж не проти, сама мрію про таке. Я про те, що на сьогодні в дівчини немає іншої підстави для перебування тут, яку б можна було показати в консульстві не показуючи паспорт.
-
А у перекладі який документ указується? Переклад з копії чи з оригіналу?
-
формулювання інакше - визнається лише одне громадянство ) а це не означає "заборонено".
-
Але що б Вам тут не порадили, подзвоніть краще на гарячу лінію чи листа напишіть.
-
Телефонний план, наприклад.
-
Вище писали, що можливо з Оттави у Едмонтон відправлять у кінці жовтня, теж дуже чекаю
-
Кто заказывал DHL доставку, расскажите как и когда это делать?
-
На кліматичні не проблема, на дитячі не пропустить скоріш за все, бо там мати у пріоритеті
-
У кого есть информация о предстоящей консульской почте по доставке паспортов. Вроде должна была быть в конце сентября, но все ещё тишина
-
це було риторичне питання ) а вам успіхів і гарного дня ;)
-
Ви мене запитуєте? Потрібно, певно, раз лізе в це пекло😂 (я про консульство)
-
мені здається нічого поганого с того не буде, тому що як казала неодноразово наша влада, що ви всеодно громадянини України, і нічого вони з тим не зроблять якщо у вас побачать паспорт іншої держави.
-
тоді нащо їй переживати за український паспорт? )
-
Так, вона громадянка Канади
-
Все зависит от природы отказа. Вышлите скрин того, что написали там
12 Jan 2024, 17:45
Post 282513 of 398846
13 minutes ago