PR CUAET
-
Але що б Вам тут не порадили, подзвоніть краще на гарячу лінію чи листа напишіть.
-
Телефонний план, наприклад.
-
Вище писали, що можливо з Оттави у Едмонтон відправлять у кінці жовтня, теж дуже чекаю
-
Кто заказывал DHL доставку, расскажите как и когда это делать?
-
На кліматичні не проблема, на дитячі не пропустить скоріш за все, бо там мати у пріоритеті
-
У кого есть информация о предстоящей консульской почте по доставке паспортов. Вроде должна была быть в конце сентября, но все ещё тишина
-
це було риторичне питання ) а вам успіхів і гарного дня ;)
-
Ви мене запитуєте? Потрібно, певно, раз лізе в це пекло😂 (я про консульство)
-
мені здається нічого поганого с того не буде, тому що як казала неодноразово наша влада, що ви всеодно громадянини України, і нічого вони з тим не зроблять якщо у вас побачать паспорт іншої держави.
-
тоді нащо їй переживати за український паспорт? )
-
Так, вона громадянка Канади
-
Все зависит от природы отказа. Вышлите скрин того, что написали там
-
ну, з її посту, можна зрозуміти, що у неї канадський паспорт? чи я щось не так зрозумів?
-
Доброго ранку. На момент продовження WP треба додати cover letter. Підкажіть будь ласка, щоб цей лист розглянув офіцер подавати необхідно через кризову форму окремо чи можна прикріпити безпосередньо разом з усіма документами наприкінці подачі? Дякую.
-
Проблема в іншому була, після draws я взагалі нічого не отримав, на сайті вони публікували спочатку 26 і більше потім через днів 5 змінили на 23, 3 дня на телефоні провів з ними, вони з самого початку говорили що я щось неправильно заповнив, хоча в них на сайті була відображена некоректна інформація, тобто явно системний збій і аж на 3 день вони мені відправили що я пройшов і ще десь через неділю прийшов лист з вибаченням що були якісь у них проблеми в системі
-
Всім доброго ранку) Підкажіть будь ласка, хорошого адвокат,щоб допоміг з вибором програми на PR , заранее дякую всім
-
Вже змінили на кінець жовтня)
-
Спасибо, надеюсь наконец придут, как-то очень долго все это затянулось
-
Але основні витрати несе чоловік(дім,страхівки…).
-
Підкажіть скільки часу проходить між імейлом про ПР та відображенням eCOPR у ПР кабінеті? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 282521 of 398858
4 minutes ago