PR CUAET
-
Я чого питаю, бо в мене 012578 Це стільки людей в пулі на момент подачі моєї заявки ?
-
у форму additional family information
-
Конечно, за минусом мертвых душ и тех кто удалил заявки и переподался
-
заверить у нотариуса, так же, как и декларацию от канадского родственника. учтите, что если они сейчас common law, а потом в процессе рассмотрения поженятся, то это будет сильным красным флагом для офицера - брак ради пр. были отказы в подобных ситуациях, тк офицер не верил в искренность отношений. поэтому, доказывайте common law, а жениться не спешите. если невтерпеж, то вместе с анкетой подавайте пояснение, что свадьба запланирована на такую то дату и тд, чтобы показать, что это в планах
-
Спасибо огромное 👍
-
Так, вони ролі ніякої не грають. Тільки у фемелі інформейшн вказати їх. Як і дитину з чоловіком.
-
думаю, що більшість тут сподівається на гуманітарочку і план Б не має... нажаль
-
Тогда переводы делать не надо на свидетельство о рождении мамы и папа свидетельство о смерти? Я правильно понимаю?
-
І там треба мати Lease що вони прожили мінімум 12 місяців (так як вони ще не одружені)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5409.html Так, з нотаріусом
-
Тоді мама та тато тут ні до чого
-
Ні, відповів на запитання: надайте свою актуальну адресу проживання. Коли батьки будуть вони не питали. Відповіли, що "ну як будуть, то боардінг пасси в студію. Та медицину, як більше 6 міс відсутні". Все.
-
Где её взять и как подписывать? С натариусом?. Какой номер формы?
-
в заявке она будет одна. на пр подается только она когда она будет заполнять форму 5406, то там перечисляет всех: и ребенка, и мужа
-
Підкажіть, будь ласка, для oinp job offer in demand спочатку треба сплатити 1500 , а потім для permanent residence fee 1500 за людину , чи щось інше ?
-
Для коммон лоу треба підписати також декларацію про common-law
-
Через будущего мужа, папа ребенка. Муж гражданин Канады
-
Ви можете все і від себе подати і на кліматичні теж Немає різниці що чоловік все сплачує одна родина же А дитячі може мама тільки Там ви усе одно вказуєте чоловіка дохід і свій
-
у вотсапі бачу що тільки 29 травня почали отримувати. Може завтра-післязавтра будете Ви :)
-
я ж не знаю де ви його робили навіть)
12 Jan 2024, 17:45
Post 282569 of 389859
less than a minute ago