PR CUAET
-
ні, тим обіцянкам я б не радив вірити)
-
Чи варто ще почекати місяць якщо вони обіцяли на кінець жовтня початок листопада ?
-
Так у них ребенок родился в Канаде, 6 месяцев ребенок уже
-
десь до місяця займе весь процес, після подачі заявки
-
приблизно місяць, плюс -мінус.
-
вот чем доказывать www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-determining-spouse/assessing-relationship.html
-
Єхуууу Друзі 4.01.2024 подача 9.10.2024 запит на біометрію 🥰🥰🥰
-
ok. дякуємо, Олеже. слідкуємо за вашим кейсом. бо тут таких мабуть більше половини, що чекають не в Канаді. тому цікаво, коли Ви "в студію надасте квитки"-як це (не)затримає отримання портал1. good luck.
-
Якщо замовити доставку то через СК часу приходить
-
А яка причина відмови? Ви щось не правильно заповнили чи причина обʼєктивна?
-
А якщо продовжити паспорт то отримати ворк перміт не можна ?
-
А чого це до хитрожопих має бути особливе ставлення? Є правила які прописані на сайті: - щоб податися потрібен запис на прийом (а ці влізли в чужу чергу хоча інші люди чесно ловили слот) - пільгові категорії можуть податися без слоту але треба попередньо записатись і отримати дату і час - продовження паспорту відбувається не раніше ніж за два місяці до закінчення паспорту І в чому консульство тут не праве якщо ці "особи" лізли поперек всіх правил вважаючи себе особливішими за інших?
-
Друзі тепер купа питань 😵💫 Перше ми переїхали (тепер я можу прилінкувати справу і змінити адресу) але біометрію можу здати без проблем на новому місці? І ще запит на чоловіка та дружину ще було 2 дітей 11 та 13 (на момент подачі) На них немає , але старшій вже 14 ось виповнилось (наче з 12 треба здавати ? І ще ми змінили паспорти та візитор рекорди дітям , це все їм треба якось вислати ?
-
Добрый день всем. Подавал отца(папа был в Канаде при подаче)+маму в одном пакете 4.01.2024. Сегодня 9.10.2024 пришел запрос на биометрию, но только отцу… пытаюсь понять, мы что-то пропустили, или маме позже прийдет?
-
Благодарю.я просто поставил аббревиатуры.а потом напишу объяснение.спасибо.удачного дня
-
можна
-
Тільки що як раз дзвонила. Зараз скину приблизний гайд
-
Якщо був попередній шлюб потрібно не тільки свідоцтво про розлучення але й про одруження?
-
Підскажіть, як можна позвонити в ircc стосовно pnp non ee? Телефоную за цим номером 1-888-242-2100, далі якесь замкнуте коло, що б з ними звʼязатись 🫠 підскажіть, що потрібно обирати, що б поговорити з людиною стосовно заявки 😊
-
План Б назад до Європи, чим більше я тут тим більше думаю а нащо, тож як що не ПР, допобачення телебачення
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago